Anayoldan geri dönerken Kazan civarında kafadan rüzgar yeseydin 70km hızı zor geçerdin, gerçi güçlü motorun olsa ne olacak bi kere rüzgardan kafam o kadar sarsılmıştı ki yolun bi kısmını emniyet şeridinden 30km hızla gittim.Makinalara bak.. En düşük 150cc diğerleri 200-250 nin altında değil :sunny: Geleydim 85-90 yukarısına çıkamazdım arkadan beni toplardınız artık :hmy::
Doğrusun. Rüzgarıda varsayarsak o civarda giderdim. Bende dün kazana mezarlık ziyaretine gittim. Dönüşte araba ile gelirken yanımdan peşpeşe tahminim en önde harley rod arkasında naked ve enduro tarzı motorlar yanımdan vızır vızır geçtiler. Hızım arabada 110 du.
Makinalara bak.. En düşük 150cc diğerleri 200-250 nin altında değil :sunny: Geleydim 85-90 yukarısına çıkamazdım arkadan beni toplardınız artık :hmy::
neredeyse hiç problem olmadı. Kızılchamama kadar grup sürüşü vardı hatta yolun bir kısmını 25-30 la gittik.Yol bozuktu vs. sadce dönüşte biraz gaz açtık okadar zaten herkes birbirini bekledi.
Tamam ramazandan sonra ayar çekersek bende inşallah katılırım ama heralde millet şimdi bi şehir dışına kaçacaktır ve bende didime gideceğim iki hafta.
VStrom'lardan biri -turuncu- bendim galiba. Bir yeşil ER-6f bir de 390 Duke olacaktı.![]()
aslında ramazandan sonra kamplı falan bir amasya bartın vs. Planlaya biliriz.
Sanırım sizi gördüm ben. Tariflerinizdeki motorlar vardı. Turuncu olanıda gördüm. En öndeki rod değildi demek![]()
Sanırım sizi gördüm ben. Tariflerinizdeki motorlar vardı. Turuncu olanıda gördüm. En öndeki rod değildi demek
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
Çok güzel olur gerçeken. Hafta sonu içinmi?
tabi cumartesi akşamdan çıkıp pazar günü geri dönebiliriz.
Makinalara bak.. En düşük 150cc diğerleri 200-250 nin altında değil :sunny: Geleydim 85-90 yukarısına çıkamazdım arkadan beni toplardınız artık :hmy::
Anayoldan geri dönerken Kazan civarında kafadan rüzgar yeseydin 70km hızı zor geçerdin, gerçi güçlü motorun olsa ne olacak bi kere rüzgardan kafam o kadar sarsılmıştı ki yolun bi kısmını emniyet şeridinden 30km hızla gittim.
Dediğin bütün rotaları keşfedeli yıllar oldu. 17 yaşımdan 21 yaşıma kadar Mondial 150HS Scooter'ım vardı, oralarda çok gezdim. Akyurt'un içinden Karapürçek'e giden bikaç yol var biri enduro tadında olan. Oraları tavsiye ederim. Ayrıca Çubuk girişindeki sapaktan sağa döndün mü şabanözü/orta yolu var ordan çankırıya gitmek de güzel. Bazı yerleri dar orman vadileri ama yolun, çinli bir motorla biraz ürkütücü oluyo öyle yollardan geçmek :cherry:Bir rota daha var. Akyurt üzerinden Kalecik. Kalecik kalesi (aslında görcek çok birş şey yok) Kalecikten Çankırı, Çankırı Kalesi oldukça güzeldi. Peyzaj falan çok beğenmiştim. Kalede çay içip, yemek yeyip, Şabanözü üzerinden Çubuk, Çubukta çayları ısmarlarım. Yollar hem asfalt hem virajlı falan. Keyifliydi. Sen bir incele rotayı bence :cherry: Hatta arkadaş izinden döndükten sonraya denk gelirse katılırım. (Toplamda 300/350 km falan yazar. Gerçi bu rotada motorların hacim farkı çok belli eder kendini.)
Dediğin bütün rotaları keşfedeli yıllar oldu. 17 yaşımdan 21 yaşıma kadar Mondial 150HS Scooter'ım vardı, oralarda çok gezdim. Akyurt'un içinden Karapürçek'e giden bikaç yol var biri enduro tadında olan. Oraları tavsiye ederim. Ayrıca Çubuk girişindeki sapaktan sağa döndün mü şabanözü/orta yolu var ordan çankırıya gitmek de güzel. Bazı yerleri dar orman vadileri ama yolun, çinli bir motorla biraz ürkütücü oluyo öyle yollardan geçmek :cherry:
Benim bir grupla birlikte ilk gezim oldu. Bana göre gayet keyifliydi. Forumdan ve forum dışından da bir çok kişiyle tanışmış oldum. Gezinin ortalarında abimizin mt07yi kalkışta mıcırda yatırması nazar boncuğumuz oldu.![]()
Dediğin bütün rotaları keşfedeli yıllar oldu. 17 yaşımdan 21 yaşıma kadar Mondial 150HS Scooter'ım vardı, oralarda çok gezdim. Akyurt'un içinden Karapürçek'e giden bikaç yol var biri enduro tadında olan. Oraları tavsiye ederim. Ayrıca Çubuk girişindeki sapaktan sağa döndün mü şabanözü/orta yolu var ordan çankırıya gitmek de güzel. Bazı yerleri dar orman vadileri ama yolun, çinli bir motorla biraz ürkütücü oluyo öyle yollardan geçmek :cherry:
Rica ediyorum enduro tadında yollar varsa önceden uyarılalım.
Mıcırda durmayın tehlikeli oluyo diye uyarmıştım siz yola çıkmadan önceSıkıntı yok tamircimi de yanımda götürüyorum :queen:
Ne zaman dönüyorsun Ankaraya? Senin de katılacağın bir gezi tertipleyelim.
Abi orda üzüldüm ya, nasıl olduğunu da anlamadım. Daha doğrusu bizim Arif usta transalpi yamaca sokup inice anladım bir sorun olduğunu, sırtım dönüktü, motorun devrildiğini görmedim. Allahtan kendisinde bir şey yoktu. Durmak için seçilebilecek en boktan yerdi orası, niye durduysak mıcırın ortasına.
Sıkıntı yok tamircimi de yanımda götürüyorum :queen:
Ne zaman dönüyorsun Ankaraya? Senin de katılacağın bir gezi tertipleyelim.
Abi orda üzüldüm ya, nasıl olduğunu da anlamadım. Daha doğrusu bizim Arif usta transalpi yamaca sokup inice anladım bir sorun olduğunu, sırtım dönüktü, motorun devrildiğini görmedim. Allahtan kendisinde bir şey yoktu. Durmak için seçilebilecek en boktan yerdi orası, niye durduysak mıcırın ortasına.
Sana çok fark etmez ya, Hyo ile artçılı falan gazladın enduro tadında yollarda, bir ara krosun önünde gördüm seni :queen:
Abi geçmiş olsun. Ben de katılıcam yazdığınızda rota hakkında uyarıda bulunmuştum, mıcır görürseniz paniklemeyin frensiz geçin demiştim. Malesef geniş tabanlı racing tarzı lastikler mıcırlı yolu sevmiyor.kardeslerim sagolun.
benim icin de cok guzel bir gundu.
motoru micirda daha kalkmadan yatirdik ama olsun..
naabalim. cana gelecegine mala gelsin.
onemli bir sey yok.
sadece takoz gorevini yapti ve biraz zedelendi,
cok az da grenajda leke olustu.
glade-koku- sisesinden benzin ekleme de gunun susu oldu...:cherry:
sagolun