Ankara Çubuk - Kızılcahamam Gezisi

kaç kişi oldu şuanda
hocam 8 10kisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Üstad grubda 3 kişi yazmıştım ama 1 arkadaş caydı bir arkadaş da cayar gibi ama ben kesin geliyorum. Honda efe değilde çubuk da çınar pastanesi var orada katılsam size uygun olur mu ?
olur hocam cinar pastanesini bilmiyorum ama telefon numarami biliyorsun 11 civari ararsin beni

Merhaba bende yarin gelmek istiyorum ancak xtreme max var yani 80 90 'ın üstünü çok göremiyorum. Bir sorun olur mu?

Ben ramazan dolayısı ile gelemeyeceğim yoksa kesin gelirdim bu sefer. Şimdi soğuksuya kadar gitmişken insan birşeyler yemek ister ya da en önemlisi su olur benim için. İyi eylenceler arkadaşlar. Bir başka gezide buluşmak dileğiyle.

Merhaba bende yarin gelmek istiyorum ancak xtreme max var yani 80 90 'ın üstünü çok göremiyorum. Bir sorun olur mu?

yok hocam en yavasa göre ayarlayacağız

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

Ramazandan sonra buna benzer bir gezi bende istiyorum :)

yaparz hocam ayıp ettiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

Üstad grubda 3 kişi yazmıştım ama 1 arkadaş caydı bir arkadaş da cayar gibi ama ben kesin geliyorum. Honda efe değilde çubuk da çınar pastanesi var orada katılsam size uygun olur mu ?

olur kardeşim. tel no var sende...

Ben motorumun 10-15 dklık ufak bir işi var, onu halledip öyle katılırım size ama ben Çubukta oturuyorum zaten, çubukta katılırım. Sabah çok erken çıkıp maskara köpeğimi ihmal edemem. :cherry:

Bu arada 90 km üzeri hızlarda size ayak uydurmam zor olur baştan söyleyeyim.

çınar pastahanesinin orada bukuşuyoruz çubuktan katılacaklarla. dediğim gibi en önde en yavaşlar grup sürüşü...
hararet yapan olursa ufaktan gazlar ileride bekler.

Hay kafamı yaaa, ulan şimdi mi görülür bu başlık.

Iyi eğlenceler gardaslar

Nerdesiniz sizi bekliyorum :)
cinar Pastanesi nde bekliyorum

Son düzenleme:
katılım beklenen den fazla oldu:) 12 motor 2 artçı:)
rota biraz yorucuydu ama değdi...
6 saatte kızılcahamama gittik :) rota üzerinde çubuk merkez, çubuk 2 barajı, karagöl de mola verip bişeyler içtik.
En son Soğuksu milli parkında köfteyi yiyip ankaraya otoyoldan 1 saatte döndük. etabi karga sekmezde birazcık sektik....

Nası güzelmiymiş benim rota :) Kaybolmadınız dimi ? 6 saat biraz uzun olmuş ama bence çok oyalanmışsınız. Ben 150'lik çinli ile bile en fazla 3 saatte tamamlıyorum o turu :cherry:

Nası güzelmiymiş benim rota :) Kaybolmadınız dimi ? 6 saat biraz uzun olmuş ama bence çok oyalanmışsınız. Ben 150'lik çinli ile bile en fazla 3 saatte tamamlıyorum o turu :cherry:

bayağı andık seni:):) yok oyalana oyalana gittik sırf 50 dakika sigara molaları sürdü :) 40 50 şer ar dakika da çubuk karagöl ve baraj da mola verdik.

Burda olsaydın da katılabilseydin iyi olurdu. Kaybolmadık rota biraz yordu ama eğlenceliydi. Gelen arkadaşlara teşekkürler.

Kızılcahamam'a inerken Aşağı Çanlı'yı geçince bi tane kör viraj var yol 500 metre düz gidiyo sanıyosun ama orta sertlikte sağ dönüş var fark ettiniz mi onu :cherry:
Hadi fotoğraf da vereyim hafızanız zorlanmasın :)
63_10152243215909.jpg

burda bi mola verdik dediğin gibi:)
ama gezinin asıl virajı, asfalt yolda sağa doğru olan u değil o dönüşü yaptıran virajdı bence:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar