Bir dolandırıcıyı da ben ifşa ediyorum arkadaşlar dikkat!

bu tarz 2.dalda dolandırıcılıklar sıklıkta olmakta ancak maalesef insan motoru çalınmadan o psikolojiyi anlamıyor

tekrar geçimiş olsun

Bu konuda ciddiyim bir motorcu cetesi ile iş çözülür. İllegalde olmaz. Motoru calınanlar değil tabikide her an herkesin motoru calınabilir. Devletin yapacağı birşey yok durup izlemekten başka :(

ya herro ya merro bende varım hels angels mongols mc gibi bi cete kuracaksn bole hirsiz serefsizlerideb bulup evire cevire doveceksin bak bakalim bi daha yapabiliolarmi
yani adam calissin didinsin alsn gel sen cal s*ker*m ben bole askin izdirabini kusura bakmayn sinirlendim ama

Az önceki bi konuda kişisel silahlanmak kötü birşey dedik ama böyle adamların kafalarına sıkıp öldürmekten başka seçenek var mı ki?

Büyük ihtimal beylikbagi yada mimarsinan mah gençleri en yakın o mahalleler var araç plakasini da belirterek suç duyurusunda bulun bence savcılığa korkma böyle böyle basıma iş geldi anlat bulunursa diğer motorcu arkadaslarda biraz rahatlar gene geçmiş olsun.

Büyük ihtimal beylikbagi yada mimarsinan mah gençleri en yakın o mahalleler var araç plakasini da belirterek suç duyurusunda bulun bence savcılığa korkma böyle böyle basıma iş geldi anlat bulunursa diğer motorcu arkadaslarda biraz rahatlar gene geçmiş olsun.

basvurdum zaten delil yetrsizligi falan dediler birakmislar kanı bozugu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar