Aldatılan kadın erkek arkadaşının motosikletini balta ile parçaladı

Bazılarınız böyle olaylara tanıklık etmişsinizdir, hatta bazılarınız bizzat yaşamıştır belkide. Aldatılan kadın o sinirli haliyle etrafa ve size zarar vermeye başlar. Internete düşen bazı videolarda bu gibi olaylara tanıklık ediyoruz kimi zaman.

Son model arabaları parçalanandan tutunda üzerine yaş çimento dökülenine kadar bir sürü örneğiyle karşılaşmak mümkün. Bu tarz olayların sonunda sigorta şirketleri yükümlü oldukları meblaları ödemek zorunda kalıyorlar ki bu da işin ayrı bir boyutu.

Bu arada vandalizm dediğimiz bu tür olaylar sebebi her ne olursa olsun malı zarar gören şahıs tarafından mahkemeye verilip ağır cezalar alınmasına sebebiyet verebiliyor. Hem de bu öfke patlamasına neyin sebep olduğuna bakmaksızın.

Bu tür bir olay sonunda intikam almak için mala mülke zarar vermek etkili ve aldatan şahıs için gerçektende utandırıcı bir durum olduğu için bayanlar tarafından bu güne kadar çokça kullanıldı. Bazen de bu sinirlilik haliyle yapılan eylemler öyle yaratıcılık seviyelerine ulaştı ki, resmen harikalar yaratan şovlara tanık olduk.

Motosikletin deposunu balta ile parmalayarak patlatma fikri intimak için paha biçilemez gürünsede, bi o kadar da güvensiz. Sızan yakıt kolaylıkla alev alıp bomba etkisi yaratarak patlayabilir ve eylemi yapan kişiye ve çevresine zarar verebilir. Pekte bir intikam gibi olmazdı açıkçası.

Ekli dosyalar

• aldatilan-kadinin-intikami.jpg
    aldatilan-kadinin-intikami.jpg
    76.5 KB · Görüntüleme: 32,040
Moderatör tarafında düzenlendi:
:queen:
İlginç bir intikam...Motosikletine aşırı bağlı olan biri için felaket..:p

Biz erkeklerin anlam veremeyeceği bir davranış.
Kız arkadaşım da bana sürekli bunu söylüyor.
"Eğer bi gün beni aldatırsan motorunu çizerim" diyor ama çizikle bırakacağına pek ihtimal vermiyorum

Benim ki ise kiskançlığından çizecek :)) Eğer benden daha fazla ilgi gösterirsen motoruna çizerim diye tehdit etti vay halime dedim, düşünün motoru yıkayıp silemiyorum bile :))

Super Moderator
Motosikletin değişim zamanı gelmiş zaten, sebep olmuştur :)

Bizimki de motoru çizmekle tehdit etti ama döverim diyince düşürüp kaçarım olarak değişirdi. Herkes haddini bilmeli...

Kadin milletinin tersi cok sakat arkadas.Allah kimseye yasatmasin::sas::

Son düzenleme:
Geçen hatuna motoru büyütücem dedim iner her gün biryerini kırarım dedi yaparmı len:queen:

Türkiye haricinde o motorlar sudan ucuz, tekrar alır adam sıkıntı yok :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar