Onların amacı senin gibileri hayatta tutmak ama bunu anlayacak kafa olmadığı için kask takmaya da ihtiyaç duymaman normal
Benim atmama gerek yok ugrasamam simdi faceye motosikletli kuryeler yaz orda var fotolar simdi ben atincada aglarsiniz fotosoplamis dersiniz herseyi cok iyi biliyonuz sizAt lan kask takmayan yunus fotosu? Bekliyorum. Tvs apache ile caddelerde motorun gerçeklerini yaşıyormuş arkadaş.
nerde o????
çekilin iki tane de ben çakayim suna.![]()
Kasksiz surmuyom zaten kardes arkada sepet yok kardesime surup aldim kaskin icine koydum ipinden taktim arkadaki demire yazacam dedi yaz dedim bendekulağına küpe olur bundan sonra kasksız sürmez, kurallara uyarsın inşallah
Babanimi savunuyon ben kendime hakliyim demiyomki zaten kotuye kotu olacaksin iyiye iyi bu devirde senin gibiler cok nasil olsa bu ulkede herkes isini guzel duzgun yapiyo herkes guzel yasiyo her iste heryerde bi isini iyi yapan vardir bide kotu yapan dunya boyle iyilerin kotulerin dunyasi bi iyilik yapip kazananlar bide kotulukBu mu yani olay? Bir tane kask takmamış polis fotosu ile kendini aklamaya mı çalışıyorsun?
Gölde ve denizde balık avına çıkarız. Normalden ufakları ya da yemeyeceğimizi geri bırakırız. Göle ve denize salarken "büyü'de gel deriz."
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.ne...=ce2e0d25938240929de6bd101cad42c1&oe=565B4B91
Motora gerekmi var buraya girmek icin olanida konusuyo olmayanida bilenide bilmeyenide yunuslardan kacarim yakalayamazlar diyom adam onlarin altindaki motorla seninki birmi o makineyi surenle benim surusum birmi onu bilmiyo
Motora gerekmi var buraya girmek icin olanida konusuyo olmayanida bilenide bilmeyenide yunuslardan kacarim yakalayamazlar diyom adam onlarin altindaki motorla seninki birmi o makineyi surenle benim surusum birmi onu bilmiyo