600 RR aldım (Kutu açılımı, ilk sürüş, ilk izlenimler ve çok şey olacak)

corsa kullanıyorum. cbr 250 de de kullanmıştım. cbr 600f de de kullanıyorum. tavsiye ederim. pişman olmazsın. zannedersem süpercorsa ya göre az daha uygun. kahramanlar da burak21 de uygun olabilir yada onun yanındaki dükkana sorabilirsin. ismini şimdi hatırlayamadım. ben ordan aldım. güzel bi fiyat yapmıştı. bu ara da geçmiş olsun. bu son olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun sizde bir şey yoksa gerisi önemli değil altı üstü 34 bin TL :cherry: Umarım yanlış anlamazsınız fakat alttaki videoda görüldüğü gibi sadece oturuş pozisyonunuzdan bile şu günün geleceği belliydi gibi geliyor bana umarım bir an önce eğitim alırsınız malum 600lük şakaya gelmiyor.

Allah daha büyük kazadan korusun.

https://www.youtube.com/watch?v=JMNg8XgsdfM

34 bin tl için 6 yıldır para biriktiyorum fakat birikmiyo ne kadar tuhaf

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
:-/ sana dedim dimi nazarlık tak diye. aa yok dememişim neyse sağlık olsun üzme kendini

Geçmiş olsun, nazarlık olsun.
Bende 1 yıl bile olmadan 8 bin km falan tecrübe ile ki bence hiç birşey cbr250 den vfr800'e geçtim. vfr ile ocaktan bu yana 7 bin km daha gitmişim. Aldıktan sonra ilk uzun yol gezimizde antalya-elmalı-kaş-fethiye taraflarına gitmiştik. ilk gün 550 km yapmıştık. Gezinin ilk günü sonunda otelin önünde ayağımı yere koydum ve olduğum yere yatırdım aleti :) Tecrübesizlik artık bacaklarım uyuşmuş farkında değilim. Güldük falan nazarlığın olsun dediler :) Sabah yine yatırdım olduğum yere yorgunluk+kendine gelememekten :) Çok şükür hiç birşey olmadı ama öğrendim ki. Çok yormamalıyım kendimi ve sabahları zor kendine gelen biri olarak hazır hissetmeden kontağı açmamalıyım.

Hala ampül gibiyim çok tecrübesiz ve korkağım :) Geçen cuma günüde yeni bir tecrübe kazandım son zamanlarda biraz (çok tanıdığım yollarda) hız+viraj yapıyordum geçen virajın birisinde şirin bir köpecik ile burun buruna gelince dedim bunada gerek yok dedim. Sanırım yakında garajda sadece çalıştırıp sesini dinlerken sigara içeceğim :)

Dostum geçmiş olsun. Acaba koruma takozu varmıydı motorda ? Varsa bu hasarlar o takozla birliktemiydi ? Eğer yoksa herşeyden önce o takozlardan edinmelisin.

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Takoz şart aga. Benden önceki sahibi taktırmış 300 liramı öyle bişey demişti. Geçmiş olsun bu arada. Makineler fena ilgi çekiyor ne yapsak bilmiyorum ama bende de olduğu yerde düşmeden kaynaklı(önceki sahibinden) nazarlık yer var beyaz bant çektim üstüne hiç umrumda değil :)

10462762_991097310923233_2035152370116157084_n.jpg

1623683_991097360923228_3914877225494278713_n.jpg

hayırlı olsun, cbr 250 de 3.500 km tecrübem var. 30.000 yaptıktan sonra 600cc veya üzeri bir motora geçicem gibi duruyor :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedense bu motorlar hep olduğu yerde düşüyor :mrgreen: hiç giderken düşen yok :queen:

Nedense bu motorlar hep olduğu yerde düşüyor :mrgreen: hiç giderken düşen yok :queen:

valla benim cbr ım düştü :D şimdi motora alışana kadar dengede duramıyorsunuz trafıkteydım sol ayagıma almıs kırmızı ısıkta beklıyordum bısey oldu sag ayagımla tutmaya kalktım motoru dengeleyemedım sagdakı arabanın kaputa coktum motorla allaha sukur mesela vurmadı arabaya ama ben yapıstım arabaya yanı insanlık hali gerçektende düşmüş olabiliyor ayaklıgı kapamıs olmaya bilir yada birisi gelmıs oynarken dusurmus olabilir yani .D

50bin km deneyimim var. 15k cbr125, 20k Duke 200, 15k ninja 300. Geçen zx6 kullandım. Çok kolay hakim olacakmisim hissiyatı doğdu. Allah'tan para yok da bir anlık gaz ile almiyorum. Kazaları da görünce hiç gecmesem mi diyorum.

Dikkat edin. Yavaş kullanın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte makina bu be maşallah

50bin km deneyimim var. 15k cbr125, 20k Duke 200, 15k ninja 300. Geçen zx6 kullandım. Çok kolay hakim olacakmisim hissiyatı doğdu. Allah'tan para yok da bir anlık gaz ile almiyorum. Kazaları da görünce hiç gecmesem mi diyorum.

Dikkat edin. Yavaş kullanın.

Bosverın 636 yı biz 250 cc 4 silindir bekliyelim hocam :D

Geçmiş olsun, inş. bir daha yaşamazsın..
brooklynnn, yapma dostum.Ninja 300 yeterince hızlı değil mi zaten ? Daha hızlısına gerek yok.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok şey olacak demiştim size 600 rr down :queen: cana gelmesin hayat devam ediyor sağ tarafa 2 sticker alacağız grenaj da kırık yok belki boya ister inceden bende bir şey yok evdeyim kırılan sadece gururum

kaza videosu mevcut :queen: atarım belki sonradan ,suç bende yol çalışması var uyarı işaretleri mevcut şerit 3 şeritten 2 şeride düşüyor önümdeki araç duruyor ben kaçış alanım olmasına orayı görmeyip rağmen frene abanıp sağa düşüyorum motor 5 metre kadar sürükleniyor

herkese kazasız belasız

Geçmiş olsun böyle durumlar için ABS diyorum. Frene sonuna kadar abanıp kaçış yapabilmek için.

abi çok geçmiş olsun nasıl düştün anlayamadım ya neyden kaydın öyle nasıl oldu?
sende bişey varmı?

abi çok geçmiş olsun nasıl düştün anlayamadım ya neyden kaydın öyle nasıl oldu?
sende bişey varmı?

video yorumlarında anlatıyorum biraz fren yapamadık ,hatta biraz fazla yaptık limonu yavaş sıkacağımıza bitmiş limondan son bir iki damlayı almak istercesine sıktık ,şu an bir şey yok bu kaza geçen yıl ramazan ayında oldu :mrgreen: 1 ay topal gezdik ,600 liraya grenajı boyattık ,150 koruma takozu ,1200 rosso corsa lastik takıp devam ettik

gerçi 1 ay öncede dolmuş arkadan 20 km le hızla çarptı ,600 rr resmen çarpışan arabaya döndü amk.:queen:

Sürtünme çok az (yağ, benzin vb üzerinden geçerken) ise ön frene hafifçe dokunmanız bile lastik kilitlenmesi için yeterli. Geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Geçmiş olsun böyle durumlar için ABS diyorum. Frene sonuna kadar abanıp kaçış yapabilmek için.
Rahmetli döktürmüş yine :) umarım iyi bir yerdedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar