Hyosung vb.markalarin Japon ve Avrupali rakipleriyle ayni fiyata satildigi tek ulke Turkiye galiba..
Bir motorun cift silindirli olmasi ve/veya beygir gucu kaliteli veya iyi motosiklet oldugu anlamina gelmez..
Ozellikle uretim prosesi ve malzemede yillarca arge calusmalariyla katefilen mesefaler know how Japon yada avrupali ureticilerin onlarca yildan sonra geldikleri yerler.
Huyosung veya diger benzer urunleri kore veya taiwan vs urunleri inceledigimde parca birlesim yerlerindeki ozensizlik yada boyanin bile motosiklet uzerindeki durusu beni kalite acisindan cok tatmin etmedi..
Her seyin bir ederi vardir mutlaka ama Yamaha R25 8 ise Hyosung 6 dir..
Turkiyedeki kullanicilarin sekil goruntu zaafiyetinden faydalanip ayni fiyat etiketini koymak.14 bin liralara motosiklet satmaya calismak ve sonrasinda servis hizmetinde cuvallamak hic iyi niyetli davranislar degil..
Son 5 yila bakin..Hyosung,Kymco,Sym geldikleri noktaya bakin ne durumdalar??
Tek dertlerinin satalim gecelim oldugunu dudunuyorum..
Dunyanin hicbir yerinde R25 ile Hyosung ne teknik,ne iscilik nede arge yatirimi ve emegi acisindan tartisilmaz..
Hocam ben diyorum ki 13 bin liraya peşin fiyatı aldım, R25 14.750 arada 1750 lira fark var 1 kuruşta indirim yapmıyorlar. Ne kadar olacaktı acaba aradaki fark. Hyosung'un üstünde verdiği lastik satış fiyatı olarak daha pahalı IRC'den. Hyosung önde ve arkada bir çok üst düzey markanında kullandığı önde upside-down arkada swing-arm süspansiyon kullanmış geri kalır bir yanı olacağını düşünmüyorum. R25'in freni eleştiriliyor ben iki motoru da kullandım Hyosung'un freni daha iyi tutuyor. Şu 3-4 sene dışında Yamaha'nın sanki adam gibi servisi veya kurumsal yapısı mi vardı burda. Honda deseniz eyvallah ama Japonların da adam gibi yaygın hizmet ağı yok burada. Siz markaların dünyanın hiçbir yerinde tartışılmayacağını düşünüyorsunuz hatta iddaa ediyorsunuz ama google'a yazarsanız bir sürü karşılaştırma resmi ve yazısı bulursunuz. Kısacası öyle bir şey yok benzer sınıftaki her motor karşılaştırılır ve karşılaştırılabilir burda sadece silindir ve sürüş açısı bakımından bir kıyaslanamazlık mevcut. İşin kozmetik tarafı kişisel tercih meselesi ben motora biniyorum, boyaya veya renge değil açıkcası bu detaylarda dibine girilmediği sürece kolay anlaşılır şeyler olmuyor ve kullanım esnasında can sıkan hiç bir durum yok bana göre. Bir çok diğer marka kullanıcıları da motorlarını severek kullanıyorlar.
Son düzenleme: