- Konu Yazar
Sizce hyosung mu almalıyım yok sa 1 sena veya 2 sene bekleyip r25 mi (hyosung yeni kasa hakkında bilgi verici yorumlar da gelirse sevinirim teşekkürler.)
2 sininde test motoru kırklarelin de yok diye biliyorum zaten küçük yer öyle bi şansım olsa deneyip karar vericem![]()
R25 şekil ce titreşim az olması iyi ve şehir içi agırlıklı olucagım için iyi bir tercih ama hyosung u araştırmadım eski kasaları hoşuma gtmiyor farı yüzünden şimdiki tasarım iyi ama selesi cok abartılı ve kaba duruyordu 2015 kasa dış görünüş olarak iyi olmuş motoru zaten 2 yıl içerisinde peşin alıcamama hyosung ile ilgili biraz bilgi edinmek istedim güzel duruyor dışardan bakınca 2015 kasası
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Sado392 yılı var burada olursam gezicem bayağ zaten şuan 150cc ik motoran var
amaç cc yükseltmek
![]()
hocam mesele güç beygir tork vb değil servis. 1 yıl hyosung kullandım tamam motor çok iyi ama servis yok distribitör belli belirsiz ampul gibi kalıyorsun motorunla dua ediyorsun bişey olmasın....o yüzden kawasaki hariç japon derim herzaman tabii paran varsa BMW al derim...