Cenkito , avans boşluğu o , ozaman biyel tam dik durmaz küçük cc lerde çok önemli değil
pardon ,avans boslugu hangisi anlayamadım ?
Cenkito , avans boşluğu o , ozaman biyel tam dik durmaz küçük cc lerde çok önemli değil
Tatildeyim, dönünce şanzıman rulmanlarını gaziantep'te bi parçacıdan getirdikten sonra modifiyeye girişicem.
Şanzımanla uğraşıyorum daha. Cg 200 takamadım eskisini de geri takamadım. Yanlış bişeyler var. Cg 200 vites topu gerekirmikiMengu son durum nedir?
Þanzýmanla uðraþýyorum daha. Cg 200 takamadým eskisini de geri takamadým. Yanlýþ biþeyler var. Cg 200 vites topu gerekirmiki
Vites topu dönmüyo, 1-2 vitese geçiyo ama hepsi değil. 200'lüğün vites yolları farklı. Eskisini de geri takamıyorum çok karıştı. Servis kitapçığına göre ince bir pul olmalı, debriyajı destekleyen üzerinde marş dişlisi olan dişli ile mil arasında ama 3 takım dişli var elimde öyle bi pul hiç yok, üçü de mi kaybolur :cherry: Başka bi pulun çevresini taşlayıp uydurucam bişeyler. Neyse, giden en fazla bi 100 lira daha para olur yedek motorum var zaten yaya kalmam :cherry:Aynen sanziman isinden bende nefret ediyorum
sordugun surulara da ne yazikki cvbim yok
cunku bilgim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Vites topu demissin
herseyi yapip vidalari sikinca vits topu donmuuyor mu yoksa baska sikintimi var
Motoru toplamak için motorun içine, bütün parçalara hava tutmam lazım. Ama kompresöre bağladığım hava tabancasını bulamadım. Bu akşam bulursam bulurum, bulamazsam yenisini alıcam. Sonra yavaş yavaş toplarım. En kötü haftasonu yola çıkarırım. Acelem yok işe Pulsar ile gidip geliyorum. Cg 200 vites topunu bugün onu satan bir parçacıya sordum, 125'likten farklıymış. Almayacam vites topunu ama çekindim ben bu şanzımandan. Onun yerine debriyaj tasını değiştiricem 21-70 dişlili olandan. Zaten boşluk yapmış biraz, değişse iyi olur. Balansörlü motorum var diye iş çıkarmaz dimi debriyaj tası da ?