- Konu Yazar
4 bin liraya ben olsam iki seçeneğe bakardım hondanın ace 125 i ve mondial in mr150 vulture modeli marka olsun pek bi olayı olmasa da olur dersen honda nitekim ace de devir saati vites benzin gostergesi yok mondial olsun farketmez dersen vulture hakkında çok iyi yorumlar var 150 lik çok torklu ve tipi de şahane şahsen ben bile cbf alcam ama vulture de tipinden dolayı aklımın bi koşesinde fiyatları ace-3.950 vulture-3.750 idi 2015leri bana kalırsa bu ikisinden birini seç 4 bin az para değil yuki kral vs motorlara gore bunlar çok daha iyi bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
Bu arada bajaj boxer modeli var onu da unutmadan eklyim bnm de listemde olan bir motordur sen pek koy motoru gibi olmasın demişsin belki tipi hoşuna gitmeyebilir ama çok dayanıklı olduğunu soyleyenler var forumdaki başlığında bir arkadaş 12 bin km pizza taşıdım tık demedi yazmış bu modeli de es geçme derim. 3000 lira da sıfır fiyatı var.
Honda CB 125 Ace güzel fakat yorumlarına bakınca pek öyle olmadığını farkettim ve malesef listeye almadım.Ama mondial vulture listeye alındı.Tavsiyeniz için teşekkürler.Bajaj'a kesinlikle güvenirim fakat boxer modeli tasarımı pek hoş değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
Honda cb125ace var bi araştır...
Honda cb 125 ace alıp böyle bi hata sakın yapmaben olsam biraz daha bekler çinli yerine bi japon alırım küçük bir fark ödeyerek
![]()
Honda CB 125 Ace güzel bir model fakat hakkında hiç olumlu şeyler duymamıştım.Malesef onu listeme alamadım.Japon almayı isterdim fakat küçük fark değilde büyük fark ödemem gerekecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Çinliye yaklaşma toz olursun Alma pişman olursun .
Malesef sonuçlar öyle fakat başlangıç motosikleti için Çin motosikletinin ideal olabileceğini düşündüm. (Motosikletden soğutmak dışında)Bunlarla en az 6-7 bin km yapıp daha sonra güzel bir japon modeline geçmeyi düşünüyorum.
Son düzenleme: