Genelde dikkatimi çekiyor. Kırmızı ışık yanmasına rağmen, eğer yol musait ise, motosikletli beklemeden geçiyor. Kanunen motosikletlilere kırmızı ışık dokunulmazlığı mı var? Bende geçeyim mi kalayım mı şaşırdım doğrusu
:silent:
Sence?????????
Hahahaha ben geçme kararı aldım :cherry: bu kadar insan boşa yapmıyordur demi , kesin kanunlarda dokunmuyordur zaten ceza meza yoktur onlara... kavşaklarda da Allah meleklerini gönderiyor. Geçicem işte bende :thumleft:
Motorcu muhabbetinin dediğini diyosun yani. Kırmızıda durma yeşilde geçmeBir ekleme de ben yapayım. Diyelimki kırmızı ışıkta en önde ve iki aracın arasında durduk. Sarı yandı, geçiyormuyuz ? Hayır, peki yeşil yandı geçiyor muyuz ? Yine hayır . Yeşil yandıktan 1-2 saniye sonra geçiyoruz. Neden mi ? Çünkü diğer yönde kırmızı da gazlamış geçmek isteyen hödükler bizi çiğneyebilir. Biz araçlarımız hafif olduğu için daha çabuk ivmelenip daha çok yol katedebiliyoruz çünkü.
Bence sadece geçmekle kalma, kaskınıda koluna tak ve gazı sonuna kadar aç. Maksat melekleri görmek ise kesinlikle göreceğine garanti veriyorum ��