Kırmızıda dur ama yolun en sağına veya en soluna yapış önünde başka araç yoksa. Arabalar motosikleti görmeyip kırmızıda durmadan geçebiliyor.
Bacım sen forumda böyleysen gerçek hayatta sevgiline/kocana veya hayatına girecek erkeğe sabırlar diliyorum ::baaas::
klasik bi yaniti vardir bunun;
"o kendini ucuruma atsa sen de atican mi?"
memleket insani yawww...
kirmizi isikta bekleyip de, enayi gibi gozukmekten hoslanmiyor.
Takip mesafesinin önemini anlatmak için açılan video örnekli konuya "başlarım takip mesafesine, böyle bir kazada önünüzdeki araç mal gibi fren yapar da tost olursunuz işşallah" diye beddua eden "motosiklet" sürücülerinin olduğu bir camia da her motorcunun yaptığını yapmaya çalışmamak gerek düşüncesindeyim... Boşverin siz kural neyse ona uyun ve herzaman sizin için en güvenli olanı yapın... Işıkta durduğunuzda dahi her ne kadar kıyıda köşede olsanızda aynalardan arkanızı kontrol edin...
Gayet cici olduğum konusunda ne kadar dedikodular dönse de bende şiddetle sana katılmaktayım. Hiddetle uzak durulması, sevilmeyesi, kaçınılması gereken bir zattım, baştan aşağı beyin hücrelerine karşı zararlıyım ve kendimi böyle seviyorum :embe:: :thumright neyse kırmızı ışık diyorduk...
Genelde dikkatimi çekiyor. Kırmızı ışık yanmasına rağmen, eğer yol musait ise, motosikletli beklemeden geçiyor. Kanunen motosikletlilere kırmızı ışık dokunulmazlığı mı var? Bende geçeyim mi kalayım mı şaşırdım doğrusu
:silent:
Bence sen harddiske format at.
Allah çevrendekilere sabır versin, anladığım kadarıyla pek kalmamış çevren ama...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Bence sen harddiske format at.
Allah çevrendekilere sabır versin, anladığım kadarıyla pek kalmamış çevren ama...
Merhaba,
Trafik kuralıdır kırmızı da geçmemek, malum plaka arkada olduğundan ceza gelmez düşüncesi de vardır bazısında , bazısı da ise bilir mobesenin olmadığını,geçebilir.Belki bazıları da paket yetiştirmek gayesindedir,bilemeyiz elbet ancak bizler tabiki trafik kurallarına uyan motosiklet sürücüleriyiz![]()
Durduk yere yine bi saldırıcanınız mı sıkılıyor forumca... Bak diğer arkadaşlar, abilerim ne güzel, saçma saçma boş bi şekilde muhalefet taslamak yerine, mantıklı açıklamalar sunmuş, arada acemi olduğum ve öğrenmeye çalıştığımı bildikleri için can alıcı tüyolar yazmışlar. Sizde azıcık onlar gibi dolu olsanıza, hayır yani başkalarını eleştirdiğinizde siz daha iyi olmuyorsunuz da o bakımdan
.