[/URL]Benim Mondial'in de ön disk cıvatası düşmüştü. Bi tanesi düşmüş diğerini düşmeden fark ettim. Motosikletlerde kullanılan ince başlı cıvatalar bulunmuyo hiç bir yerde. Basit bir M8 cıvata taktım çirkin durdu.
Dışkapıdaki ustalarda kılavuz takımı vardır mutlaka, şu geçen birine tavsiye ettiğim Kuba motorun altında solda olan tamirci vardı oraya gidebilirsin. M10 cıvata motorun neresinde var, ayrıca nası kırdın onun kafasını ?Help mi gardaş, saplama kafasını kırdım, ters kılavuzu ankara'da kim çeker biliyor musun ? M10 civata boyutunda, yani fazla kalın değil.
Dışkapıdaki ustalarda kılavuz takımı vardır mutlaka, şu geçen birine tavsiye ettiğim Kuba motorun altında solda olan tamirci vardı oraya gidebilirsin. M10 cıvata motorun neresinde var, ayrıca nası kırdın onun kafasını ?
Kuba motora gitmeyecen, onun olduğu sokağın bir alt sokağında hırdavatçı, rulmancı falan var işte o sokakta tamirci. Tam konumunu belirmek için Kuba'yı hedef gösteriyorum. Kuba motorun önünden sağa aşağı döndün mü alt sokaktaki soldan 2'ci dükkan, dediğim tamirci.Kuba motor dediğin yere geçen gitmiştim, YİBAyı geçip ulusa doğru giderken (dışkapı tarafından) ilk aradan, yani ışıkların oradan sağa döndüm, sonra sola döndüm. İleride sağda KUBA motor vardı galiba ?
Sağ arka basamağı motora bağlayan küçük saplamalar var 2 tane, 1 tanesi söküldü ötekinin kafası koptuKaynamış kendi kendine, taa 2011'de birisi daha yazmıştı bunu, sakın amasör veya basamak vidalarına dokunmayın diye, dokunduk elde kaldı
Dün gösterge teli koptuale:
Bugün gaz teli koptuale:, vidası kırıldı.
Elimde kalacak yakında, gözünü sevdiğimin çin malını 50 liraya sıfırlıyorum
Kullanma kılavuzuna 15 binde bir ağır bakım yazmalılar.
![]()
Kuba motora gitmeyecen, onun olduğu sokağın bir alt sokağında hırdavatçı, rulmancı falan var işte o sokakta tamirci. Tam konumunu belirmek için Kuba'yı hedef gösteriyorum. Kuba motorun önünden sağa aşağı döndün mü alt sokaktaki soldan 2'ci dükkan, dediğim tamirci.
Kışın complitıd)) ömürsünüz muhterem
2 ile gösterdiğin yer veya onun sağındaki dükkan. Orda başka tamirci olmadığından sıkıntı değil gittiğinde görürsün.
Bugünden sonra niye kullanmıyorsunuz ? Reklam anlaşması vardı da süresi mi doldu mesela. Foruma en son 7 Mayıs 2013'te mesaj atmışsınız burda bi soru-cevap olayı olmamış zatenSevgili motorcu arkadaşlarıma...
Bir kaç aydan beri Mondial RX3 kullanmaktayım. RX3 ile bir yurtdışı seyahat yaptım ve motor hakkında gerekli olan tüm bilgileri kendimce anlatmaya paylaşmaya çalıştım. Sizlerin sorularına mümkün olduğunca cevaplar vermeye çalıştım. Cevaplarımın yeterli olduğunu zannediyorum.
Bugünden itibaren RX3 kullanmayacağımı ve bana bu konuda sorular sormamanızı, yorum yaptırmamanızı rica ediyorum.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz güven ve ilgi için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
Sevgili motorcu arkadaşlarıma...
Bir kaç aydan beri Mondial RX3 kullanmaktayım. RX3 ile bir yurtdışı seyahat yaptım ve motor hakkında gerekli olan tüm bilgileri kendimce anlatmaya paylaşmaya çalıştım. Sizlerin sorularına mümkün olduğunca cevaplar vermeye çalıştım. Cevaplarımın yeterli olduğunu zannediyorum.
Bugünden itibaren RX3 kullanmayacağımı ve bana bu konuda sorular sormamanızı, yorum yaptırmamanızı rica ediyorum.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz güven ve ilgi için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
Bugünden sonra niye kullanmıyorsunuz ? Reklam anlaşması vardı da süresi mi doldu mesela. Foruma en son 7 Mayıs 2013'te mesaj atmışsınız burda bi soru-cevap olayı olmamış zaten![]()