[Ankara - MT]

senin koltuk sayisiyla araba bile muayene de kalabilir :) koltuk sayisi arkada yolcu pegleri varsa mutlaka 2 olmali.
renk mevzusunu da illaki isletmen lazim derviscimim dedigi gibi.
farlar, sinyaller, fren lambalari eksiksiz yanacak, fren lambasi frene basinca yanacak yani :) normal park lambasi da yanacak. lastik dis derinliginden kalabilirsin dikkat et, lastiklerin disleri bitmis olmasin.yag benzin kacirma gibi dertleri olmasin. korna calissin bunlar aklima gelenler.

senin koltuk sayisiyla araba bile muayene de kalabilir :) koltuk sayisi arkada yolcu pegleri varsa mutlaka 2 olmali.
farlar, sinyaller, fren lambalari eksiksiz yanacak, fren lambasi frene basinca yanacak yani :) normal park lambasi da yanacak. lastik dis derinliginden kalabilirsin dikkat et, lastiklerin disleri bitmis olmasin.yag benzin kacirma gibi dertleri olmasin. korna calissin bunlar aklima gelenler.

Lastiklerde sıkıntı yok la aldığından beri bi aksaray birde senede bir trans Sincan yaptı geldi fati abi tarihi ne kadar istanbulun fethiylen yaşıt olsa da dişleri bir kaplan gibin haşın ve sert, sivri ve gaddar!

lastiklerim iyi beyfendi, işin garip tarafı zaman geçtikçe sağlamlaşıyo, 6 senelik olduğu halde taş gibi :cherry:
bi tek farların vaziyeti alengirli :(

Lastiklerde sıkıntı yok la aldığından beri bi aksaray birde senede bir trans Sincan yaptı geldi fati abi tarihi ne kadar istanbulun fethiylen yaşıt olsa da dişleri bir kaplan gibin haşın ve sert, sivri ve gaddar!

bügün geliyon mu bebişito?
bu ithamları ona göre cevaplayaciam :)

Merhaba iki gün önce ikinci motorum olan Xtreme Max'ı aldım. Fakat tek problemim Ankara'da araziye çıkan arkadaşım bulunmamakta. Şu anda aktif Cross ve Enduro Motosiklet grubu var mı buralarda?

dağlara çıkamasamda gördüğüm ilk araziye driftle giriyorum :) şöyle bir kiralama şirketi felan yokmudur ki

Konusunu actim ama,

Ankara Hacettepe Hastanesinde yatmakta olan yavrumuz Muhammet Enes Maden (dosya no: 3260233) a rh (+) ilik gerekli. Hasta yakinini aradigimda ihtiyacin daha da aciliyet kazandigini ogrendim. kizilay'da gonullu ilik bagiscisi olmak istediginizde bir tup kan alip 20 gun icinde donus yaparlarmis. Hasta yakinindan aldigim bilgi bu yonde. Ben de bu islem hastanede yapilabilirse bu aksam, yapilamiyorsa yarin kizilaya giderek elimden gelen yardimi yapacagim. Hasta yakinlarinin telefonlarindan da bilgi alabilirsiniz.

05337727198

05063521302

05069197172

isim vererek örnek verilmiyormuş, biz gittik ama genel olarak kabul ediyorlar örneği. Uyum sağlanırsa haber veriliyormuş. Geç saatte verebilecek olanlar için Etimesgut Kan Alma Merkezi Ramazan nedeniyle saat 23.00 e kadar örnek kabul ediyorlar.

Arkadaşlar selamlar grubunuz eğlenceli gözüküyor aklı başında sakin güzel bir gezi grubu aramaktayım yaş 44 artık biraz gezme zamanı geldi sanırım sizlerin arasında keyifli olacağı inancındayım motorum Burgman AN 400 tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Esenboğa kapalı otoparkına 4 gün için motorumu bırakmayı düşünüyorum, daha önce tecrübe eden, ücrete tabii olup olmadığını bileniniz var mı?

Tabiki de ücrete tabi:mrgreen:, yanlış hatırlamıyorsam 20tl civarı idi günlük.

20 lira günlük çok para. Başka başlıklarda okuduğum kadarıyla İzmir ve İstanbul'daki havaalanlarında motosikletlerden para alınmıyormuş, Ankara'da ne diye alırlarsa sonuçta hepsini TAV işletmiyor mu..

Arkadaşlar selamlar grubunuz eğlenceli gözüküyor aklı başında sakin güzel bir gezi grubu aramaktayım yaş 44 artık biraz gezme zamanı geldi sanırım sizlerin arasında keyifli olacağı inancındayım motorum Burgman AN 400 tavsiyelerinizi bekliyorum :)

ekip güzel abi, hoşgeldiniz :rendeer:

Esenboğa kapalı otoparkına 4 gün için motorumu bırakmayı düşünüyorum, daha önce tecrübe eden, ücrete tabii olup olmadığını bileniniz var mı?

esenboğa kapalıya değilde alan girişindeki açık alana bırakma imkanın olur belki...orası 10 tl gibi bişey..gölge yer olur mu bilemem tabi

Telefonla sormak daha pratik olur belki.

Motosikletlerin de ücrete tabii olduğu bilgisi kesinleşti, telefonla da aradım günlük 16tl imiş. Keşif yapmaktan kastım ücret ödemeden bu işi nasıl çözebilirimi yerinde prova etmek. Zaten motorla gezmeye bahane arıyoruz bir rota da esenboğa yaparız nolcak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar