Kuba cr1 kullananlar bi bakabilirmi

merhaba bugun bisey farkettim benim aynalarım izledigim videodaki kuba cr1'in aynalarinda farkli yongzhao yazio sizde de oyle mi yoksa aldigim bayi bana kazik mi atti

Fotografını Çekip Atabilirsen Yardımcı Olabiliriz. Normalde Aynanın Olması Gereken Şekli Şu Hiç Dikkat Etmedim Markasına

cr1-20130902-155553-3.png

kardesim cr 1 mi aldin facebook adresini verde bikac soru soracam bende onu almayi dusunuyorum nasil motor kac km de bilgi verebilecekmisin 187 boy 82 kilo

Yanlış aynalar değiştir gidipte bayiden çünkü aynaları köşeli ve daha iyi gösteriyor

Ne yazdığını bilmiyorum ama gidince bakar bilgilendiririm zaten ona benzer bir ayna yok diğer motorlarda büyük ihtimalle yanlış motora takmışlardır. Kuba sonuçta adamlae ne geçerse eline onu takıyorlar :D

Ne yazdığını bilmiyorum ama gidince bakar bilgilendiririm zaten ona benzer bir ayna yok diğer motorlarda büyük ihtimalle yanlış motora takmışlardır. Kuba sonuçta adamlae ne geçerse eline onu takıyorlar :D

forumdaki abilerim hakliymis cine bulasma japondan sasma demislerdi doru demisler
bakip burdan pm atarsan sevinirim tesekkur ederim

Bence bu tarz motorlar için en iyi ayna, köylü tipi orjinal Cg 125 aynaları. Motorun titreşimi bu tarz aynaları hiç etkilemiyo arkayı çok rahat görüyosun son hızda bile.
motorcycle_mirrors_CG125_10MM_.jpg

Hocam bakmama gerek yok bu CR1'in orjinal aynaları değil kesinlikle.

evet bayiyle konustum gel degistirelim dediler bu nasl is anlamadm ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Bence bu tarz motorlar için en iyi ayna, köylü tipi orjinal Cg 125 aynaları. Motorun titreşimi bu tarz aynaları hiç etkilemiyo arkayı çok rahat görüyosun son hızda bile.
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/60081976749/motorcycle_mirrors_CG125_10MM_.jpg

motorda titresim yokki zaten

Yok kardeş orjinal aynalar bunlar değil orjinalleri daha köşeli ve sportif görünümlü mobilde olmasam foto atardım

Loncin yaziyor aynalarda degistir bence daha iyi duruyor hemde bunlara gore ;)

Durun şu aynalara bir de ben bakıp geleyim. Siz yazıncaya kadar hiç dikkat etmemiştim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

O resmini gönderdiğin yuvarlak hatlı aynalar orijinal değil. Mutlaka git değiştirt. Bendeki orijinal; köşeli..

Kuba CR1 ile 3000 km'yi devirdim; geçen Kasım'dan bu yana; ki çoğu uzun yol 250-300 km'lik yolculuklar. Bir keresinde motordan 3 saat hiç inmedim... Bana mısın demedi... Tamam, 110'u zar zor geçiyor; 120'yi görmüyor bile neredeyse; ama, 90-100 rahat gidiyor, saatlerce, yorulmadan...

Şehir içi ışıklarda hızlanması ise zaten harika!

Görsellik ise - bu fiyat aralığında!- 10 numara ! Say ki Kubazaki Ninja :)

Başkaca sorusu olanlar ayrıca sorabilir ...

Bakımlarını tam yaptırdıktan sonra; binin gitsin ...

Durun şu aynalara bir de ben bakıp geleyim. Siz yazıncaya kadar hiç dikkat etmemiştim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

O resmini gönderdiğin yuvarlak hatlı aynalar orijinal değil. Mutlaka git değiştirt. Bendeki orijinal; köşeli..

Kuba CR1 ile 3000 km'yi devirdim; geçen Kasım'dan bu yana; ki çoğu uzun yol 250-300 km'lik yolculuklar. Bir keresinde motordan 3 saat hiç inmedim... Bana mısın demedi... Tamam, 110'u zar zor geçiyor; 120'yi görmüyor bile neredeyse; ama, 90-100 rahat gidiyor, saatlerce, yorulmadan...

Şehir içi ışıklarda hızlanması ise zaten harika!

Görsellik ise - bu fiyat aralığında!- 10 numara ! Say ki Kubazaki Ninja :)

Başkaca sorusu olanlar ayrıca sorabilir ...

Bakımlarını tam yaptırdıktan sonra; binin gitsin ...

Hocam bende mi sıkıntı var bilmiyorum 120 ile çok rahat gidiyor alet öyle hafifde sayılmam.

3000'de olmasından mı ki, anca mı "açılacak"?! erensipahi'nin "oynandığı" için 138 görmesini anlarım da; demirkask'ın 120'sini okuyunca benimkini bi daha bir baktırasım geldi... Denizli çevre yolu kilometrelerce dümdüz otobanda iniş aşağıya ancak bi 123 falan gördü, hepsi o, ki o da racingciler gibi "tam siperken" :) arkada lastiklerle bağladığım sırt çantası olmasa apaçiler gibi ayaklarımı da uzatacaktım neredeyse ... haha...

Bi Isparta çevre yolunda bi daha bi deneyeyim... 2500 bakımdaki çocuk anca açılır dediydi ...

Çok hız meraklısı değilim ama şöyle arada bir 130-140'a da çıkması iyi olurdu diye düşünüyorum :cherry:. Özellikle hakikaten boş, önünüzü görebildiğiniz dümdüz çevre yollarında ... Modifiyesiz ama.. modifiye düşünmüyorum...

175/75'im. CR1 oldukça rahat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar