6 TL ye Depo Üstü Çanta

öncelikle tebrikederim ve emeğine sağlık. istersen mıknatısile depoya temas edecek kumaş arasına ince strafor koyabilirsin bu sayede çizilmeyi engellersin.

çalışmalarının devamını bekliyorum.

Teşekkürler.

mıknatısları nereden buldunuz?
İzmir'de gıda çarşısından almıştım.

öncelikle tebrikederim ve emeğine sağlık. istersen mıknatısile depoya temas edecek kumaş arasına ince strafor koyabilirsin bu sayede çizilmeyi engellersin.

çalışmalarının devamını bekliyorum.

Teşekkür ederim. Çalışmalarım hızla sürüyor. 1-2 güne bir çalışmam daha var. Onu yayınlayacağım. :)

sen çantayı yeni almadın mı ? söyle nerden aldıysan bende ordan alayım :D hatta mıknatıslarıda söyle onlarıda alayım

sen çantayı yeni almadın mı ? söyle nerden aldıysan bende ordan alayım :D hatta mıknatıslarıda söyle onlarıda alayım
Çanta önceden vardı. Ama hala pazarlarda görüyorum. Aynı fiyatta :)
Mıknatısı da gıda çarşısından almıştım. Bulabilirsek alırız. Olmadı bu sitede güzel mıknatıslar var. http://www.neohobi.com//

Mıknatısın altındaki kumaşın kalın olmasına dikkat et, depoyu çizmesin. Ek olarak aklında bulunsun, markalı pahalı depo çantaları bile depoyu çiziyor motorun titreşimiyle zımpara etkisi yapıyor. Araya naylon poşet gibi kaygan bir malzeme koymak lazım.

o mıknatıs kaynaklı olmuyor

yolda araya giren tozlar o işi hallediyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar