Yeni Motosikletim Kawasaki Z 250 Sl ( Bol Fotolu )

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim sağolun:)

hayırlı olsun.
Yalnız motor çok tipsiz be usta, incecik kız gibi motora o soba borusu gibi egzos ne öyle yav

Sağol hocam . Motor zaten sl modeli . Slim and light . O yüzden küçük ve ince bir motor . Tip olayı göreceli bir kavram . Bana göre 200 250 likler içerisinde en yakışıklı naked model. Soba borusuna gelince , genelde çoğu düşük cc li motorlarin egzozu öyle. Yeni model cbr 250 in egzozunu görmediniz herhalde . En azindan crom egzoz var z 250 sl'de . :wiinkk:

Zincirin bazı yerleri kırmızı? Nedir o?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

O nası yağ kardeşim olmaz öyle yağ? Zincir yağı dediğin renksizdir birde beyaz renkte olanları vardır yapışkan özellikli olan .. Ama kırmızı zincir yağı ne gördüm ne de duydum ??

Hocam zincir spreyi Ipone kullaniyorum . kırmızı , yeşil , mavi ve beyaz renkleri mevcut. Araştırıp bulabilirsiniz . :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Çok güzel motosiklet hayrını gör bende çok beğeniyorum bu makineyi ama şuan alacak güçte yok alsam bile servis vs yada koruyacak yer yok :) tadını çıkar

Kocaeli İl Temsilcisi
kanka hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan. bana uygun değil diyosun yani motor:)

cbr in yeni versiyon egzosu da kötü duruyor bence. eski modelin de farı hoşuma gitmiyor zaten. benim zevkime göre tasarlanmış bi R6 var sanırım :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun Ezio.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
kanka hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan. bana uygun değil diyosun yani motor:)

Sağol Tolga teşekkür ederim . :) Bana uygun değilden ziyade , tam aradığım gibi değil tabi . Gönül isterki biliyorsun enduro alalım . :)

cbr in yeni versiyon egzosu da kötü duruyor bence. eski modelin de farı hoşuma gitmiyor zaten. benim zevkime göre tasarlanmış bi R6 var sanırım :)

Herkesin gönlünde farklı bir motor var elbette . Ama bu ötv ve kdv oldukça hayallerimize ulaşmak biraz zor olacak gibi . :)

Hayırlı uğurlu olsun Ezio.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Teşekkür ederim Sıtkı abi sağol . :)

Maşallah yeşil fıstığa :) çok yakışıklı. Hayirli ugurlu olsun.Allah kazasız belasiz binmek nasip etsin. Guzel bi egzoz olsa tadından yenmez. Nakedların hassstasıyızz :)

Hayırlı olsun, güzel motosiklet :) ( soba borusu gibi egsozu dışında (bence) ) :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Maşallah yeşil fıstığa :) çok yakışıklı. Hayirli ugurlu olsun.Allah kazasız belasiz binmek nasip etsin. Guzel bi egzoz olsa tadından yenmez. Nakedların hassstasıyızz :)

Sağolasın serkan kardeşim amin inşaallah hepimize . :) Egzoz düşünmüyor değilim ama tek silindir 250 cc'lik bir motora egzoz masrafına girmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum açıkcası . :) Bi Tiger egzoz falan takılabilir ama ses biraz kafa şişirebilir . :)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, allah nazardan korusun.

Amin kardeşim sende sağolasın . :)

Hayırlı olsun, güzel motosiklet :) ( soba borusu gibi egsozu dışında (bence) ) :)

Sağol teşekkür ederim . Evet güzel motosiklet egzozsu hariç . :p

Hayırlı oldun hocam tekerinize taş değmesin kazasız belasız binin.

Sağolun hocam teşekkür ederim . :) Allah hepimizi kazalardan beladardan korusun .

Benim kuba cr1 e benziyo aynı :) hayırlı uğurlu olsun. Cbf den sonra bu motor fazla masraflı gelir 😂😂😂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun .

Hayırlı olsun kardeşim. Güzel makine almışsın. Allah kaza bela vermesin. Tekerin düz bassın. Gazın açık olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar herkese merhaba . Bazılarınız benden foto çekmemi istemişti motor üstünde ki oturuşum nasıl duruyor diye. Buyrun anca fırsatını buldum . Boy 1.73 , kilo 67 . :)

Ayaklarımı yere tam basabiliyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum .
rVZ0EV.jpg
[/url][/IMG]

Motorun genel olarak sürüş pozisyonu bu şekilde .
vLnaZm.jpg
[/url][/IMG]

Bu da poponuzu geriye alarak sürülen oturuş . :p Motor naked olduğu için 120 km hızdan sonra bu pozisyonda sürmek zorunda kalıyorsunuz , göğsünüze fazla rüzgar baskı yaptığı için .
1kMpNY.jpg
[/url][/IMG]

Motor hakkında sormak istediğiniz birşeyler varsa elimden geldiğince cevaplarım , artı yönüyle eksi yönüyle .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar