Yeni Motosikletim Kawasaki Z 250 Sl ( Bol Fotolu )

harika bir makina yapmış namıssızlar...üzerinde bir kaç kare de görmek isteriz...hayırlı uğurlu olsun...:thumleft:

Kocaeli İl Temsilcisi
harika bir makina yapmış namıssızlar...üzerinde bir kaç kare de görmek isteriz...hayırlı uğurlu olsun...:thumleft:

Aha geldi sonunda beklediğimiz kişi . :) Eyv. abi sağolasın , üzerinde foto çekilip atarım bi ara . :) Sen ne zaman satacaksın cbf'i ? Kurtul artık sende şu motordan . :p

Küçük sokak savaşçısı :mrgreen:

Sert amortisör iyidir daha iyi viraj alırsın tabi beline zarar verecek kadar sert olmasın.

Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama hayırlı olsun yeni motorun :)

Aha geldi sonunda beklediğimiz kişi . :) Eyv. abi sağolasın , üzerinde foto çekilip atarım bi ara . :) Sen ne zaman satacaksın cbf'i ? Kurtul artık sende şu motordan . :p

arayışlar devam aga ne diyim...Yuvacık gezisine katılmışındır oralarda şekil yapmışındır :p

Çok güzel Anlatmıssınız motosikletinizi. Hayırlı Ugurlu Olsun Allah kaza bela göstermesin.

Kocaeli İl Temsilcisi
Küçük sokak savaşçısı :mrgreen:

Sert amortisör iyidir daha iyi viraj alırsın tabi beline zarar verecek kadar sert olmasın.

Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama hayırlı olsun yeni motorun :)

Eyv. Kardeşim baya bi dedin hayırlı olsun diye . :mrgreen: ön süspansiyonlar sert lakin belimde bir ağrı yapmıyor. Kasisli ve yamuk asfalttan geçerken sadece ellerime sert darbeler aliyorum . :)

arayışlar devam aga ne diyim...Yuvacık gezisine katılmışındır oralarda şekil yapmışındır :p

Seni enduro paklar abi gerisi yalan . :) Yuvacık gezisine evet gittim ama şekil falan yapmadım hiç. :pl:

Çok güzel Anlatmıssınız motosikletinizi. Hayırlı Ugurlu Olsun Allah kaza bela göstermesin.

Amin kardeşim sagolasin. Hepimizi inşaallah Allah kazalardan belalardan korusun .

o zincir nasıl öyle yarısı kırmızı yarısı metal rengi ... hayırlı olsun

Hocam üstüne biniyosun bi kaç kerede öyle fotoğraf atıyosun bizde görüyoruz :D hayırlı olsun valla güzel motor

Kocaeli İl Temsilcisi
o zincir nasıl öyle yarısı kırmızı yarısı metal rengi ... hayırlı olsun

Ahahah kırmızı olanlar yağ , metak rengi olanlar ise yağsız olan yerler . Arka stand olmadığı için yan ayaklıkta yağlamıştım motoru . O yüzden şuan yarım oldu . :)

Hocam üstüne biniyosun bi kaç kerede öyle fotoğraf atıyosun bizde görüyoruz :D hayırlı olsun valla güzel motor

Eyv. hocam merak etmeyin üstünde de fotoğraf atacağım yakın zamanda . :)

Allah kaza bela vermesin kardeşim iyi günlerde kullan :)

Amin kardeşim teşekkür ederim . :)

Benimde aklımda olan bir kaç modelden biri,hayırlı olsun.Allah kazasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin.

hayırlı olsun.
Yalnız motor çok tipsiz be usta, incecik kız gibi motora o soba borusu gibi egzos ne öyle yav

Zincirin bazı yerleri kırmızı? Nedir o?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

O nası yağ kardeşim olmaz öyle yağ? Zincir yağı dediğin renksizdir birde beyaz renkte olanları vardır yapışkan özellikli olan .. Ama kırmızı zincir yağı ne gördüm ne de duydum ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar