İlk motorun vermiş olduğu heves Haklısın panther38![]()
İlk motorum değil 3 tane motor eskittik ninja300den başka motor yok değilmi hayatta! Yaw he he der geçeriz AEA dediği gibi tahta amotisörlü laterna grenajlı makinenizin turşusunu kurun bir zahmet! Kullanmadığınız motora bok atmayın kullanında konuşun edebiyat yapmayın! Bütün ninja300 ve kawacılar r25 grubunda edebiyat yapar oldu hayırdır ne var ne oldu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Hayal alemindesin arkadaşım sen.Geçen ay R25 aldım 1 hafta dayanabildim.Üzerindeki çift silindir makina iyi tamam Görüntü abartıldığı gibi değil.Boya kalitesi berbat,Deponun duruşu kötü sanki sonradan takılmış ve yerine oturmamış gibi duruyor.Arka fren kötü.Hele karenaj üzerindeki gri
ton çok basit duruyor.Boya kalitesi gerçekten berbat ve pul pul dökülüyor.Biraz basalım dedik odane yakıt tüketimi 6 lt ye çıktı yuh dedim.
500 tl zararına sattım kurtuldum.
Hele R25 in Ninja 300 den daha kalıplı lafına bayağı güldüm.Git bi bak kawasaki showroom una Ninja 300 ün üzerine bin sende kendine gülersin NOKTA
R25 kullanmamışsın iyiki almamışsın kawa ninja 300le işim olmaz kendinize saklayın stoklayın lazım olur
Son düzenleme: