Bugün motoruma tekrar aşık oldum:queen:
Bileciğe git gel toplam 160 km yol yaptım. Giderken 80 km yolu molasız dönerken yolda çok fena yağmur bastırdığı için bi 10 dk mola vermek zorunda kaldım onun dışında bütün yol 90 km/h hızın altına düşmedim ve hiç banamısın demedi.
Özellikle de Bilecik'e gelirken ki mezit virajları yağışsız geçtiğim için aşırı keyif aldım üzerindeki dandik naylon markası bile belli olmayan lastiğe rağmen. Ancak şunu çok ferah söyleyebilirim ki her zaman az yakıyor işte efenime söyliyim şehir içinde bile 15 krş u geçmiyor dediğim motor yolu çoğunda tapa gaz gittiğim için 20 krş civarı yaktı kilometre de buda 100 km de 4 litre ediyor sanırsam az mı çok mu siz yorum yapın bana biraz fazla geldi.
Ha bide motorun şanzıman o kadar uzun yoldan sonra şehre gelince sapıtmaya başladı hatta Eskişehir'e geldiğim de Baksan tarafından girdim ilk ışıklarda boşa almama rağmen debriyajdan elimi çekince istop etti ve bunu 2 ışıkta yaptı sonra düzeldi.
Yani yakıt ve şehire grince şanzımanın kısa süreli de olsa sapıtması dışında çok şükür şıkır şıkır bir motor.
Aldığım için çok mutluyum.
Bu arada Baksan'ın orda ışıklarda motorun istop etti dediğim yerde camiinin hemen önünde ki ışıklarda benden başka da bir vulture vardı o arkadaş burda mı acaba?
Tekrardan hayırlı forumlar.
Bugün Bağlar tarafındaydım. Bir arkadaş Vulture sarı yapmış. Güzel olmuş.