Kimsenin sesi soluğu çıkmaz oldu yine. Neler yapıyorsunuz
Haftaiçi çalışıp haftasonu motosiklet kullanmaya çalışıyorum abi

Gerçi bu hafta kullanamadım ama olsun c.tesi' e ne kaldı

şaka bi yana haftasonu planlarımda öncelik motorda sonra geri kalan zamana göre diğer işleri sıraya koyuyorum.
Görüşmediğimiz süre zarfında bir hafta sonu gelibolu'a gittim. Sonra baktım çok iyi geldi diğer haftasonu yine gittim bu kez pzt. ve salı günü işten izin aldım. Pzt günü hemen hemen tüm şehitlikleri gezdim. Şehir içinde olduğum hafta sonlarında ( sahilden) florya-sarıyer-belgrad- gis akademi rotasını izliyorum. Tabiki arada şile, garipçe, rumeli feneri vs gibi yerlere de gidiyorum
Bir acemi olarak fazla limitlerimi zorlamadan çok km yapmaya çalışıyorum aslında. 1 mayısta yol eğitimi ile trafiğe çıkmıştım. Beş hafta sonu neticesinde şuan 2600 küsür km deyim. Hedefim tian ı geçmek

Bu arada tian ın dedikleri hep çıktı. Ninja 250sl, başlangıç için gerçekten tatmin edici bir alet. Evet bir süre boyun ağrısı ve motor ince oldugundan bacaklarda erken yorulma yapsa da zamanla insan alışıyor. Hemen hemen her yolda kullandım, özellikle tem için endişelerim vardı ama hızı gayet yeterli.
Bende durumlar böyle. Gördüğünüz gibi henüz heyecanımı yitirmedim. Umarım da yitirmem. Bence en kısa zamanda görüşmeliyiz belki güzel kısa bir yol da yapabiliriz. Olmaz mı Murat Abi, Ömer ?
GELİBOLU DÖNÜŞÜ:
KORU DAĞINDAN SAROS KÖRFEZİNE BİR BAKIŞ: