Izmotodan bende bugun mavimi aldim arkadaslar 150 km oldu bile aksama foto atarim
Arkadaşlar motorum şuan 280 km de. Gazda 1veya1,5 cm boşluk var. Bu normalmi. Yoksa bi ayar gerektirirmi. Şimdiden tşkrler.
Tşkr ederimHayırlı olsun motorunuz güle güle binin. Normaldir ayar gerektirmez.
İlk bakıma kadar bekleyememKitapçığında 2 ile 5mm arası boşluk normaldir diyor sizinki birazcık fazla sanki ilk bakıma gidince söylerseniz iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=QCJLY_fUOto&feature=youtu.be MERAK EDENLER İÇİN GPM3 yamaha r25 arkadaşlar, daha güzellerini çekip atarım inş.
Dün hız denemesi yaptım kilo 90 kilometre 2300187km
Toprak, 800 km de aldım 3üncü sahibi olarak motoru200km boyunca elimden geldiğince yavaş sürdüm rodajdan sonra allah ne verdiyse valla düz yolda 175 görebildim 186 bayır vardı tamamen kapanarak bu hızlara çıkmak mümkün, egsozun etkisi varmydı bilmem..İnsallah daha güzel videolar çekip koyucam.Kamerayı merak edenler için sj4000 wifi.
Bune...195km/h olduğunu iddia etti...:queen:Yıllar evvel CBF500'üm vardı(57bg) o anca ıkına-kıkına görüyordu 195'i...:mrgreen:Toprak, 800 km de aldyıllar ım 3üncü sahibi olarak motoru200km boyunca elimden geldiğince yavaş sürdüm rodajdan sonra allah ne verdiyse valla düz yolda 175 görebildim 186 bayır vardı tamamen kapanarak bu hızlara çıkmak mümkün, egsozun etkisi varmydı bilmem..İnsallah daha güzel videolar çekip koyucam.Kamerayı merak edenler için sj4000 wifi.