Super Moderator
abi satmayı düşünmedim hiçartık fazlasıyla manevi değeri var
![]()
Yahu sat demedim, 3 aşağı 5 yukarı merak ettim sadece.
abi satmayı düşünmedim hiçartık fazlasıyla manevi değeri var
![]()
Yahu sat demedim, 3 aşağı 5 yukarı merak ettim sadece.
pirelli sl60 modeli mi?odiyilde prelli lastik motorda cok güzel duruyor
modelini ilmiyorumki yukardaki resimlerdeki iştepirelli sl60 modeli mi?
Msx'i Ankarada yerler hocam, daha büyük bişeyler lazım bu motoru görmez angaralı şöförler :cherry:Sağol Tayfun hocam.
Msx 125 şekline hastayım ama eşimle de boş zamanları gezeriz Ankara içinde pcx ise çok fazla sıradan geliyor.
Bakacaz bakalım.
Msx'i Ankarada yerler hocam, daha büyük bişeyler lazım bu motoru görmez angaralı şöförler :cherry:
Herkese merhabalar forum sakinleri.
Geçen hafta ehliyetimi aldım ve bugün itibari ile Honda bayine motora tekrar bakmaya gittim.
Ben 1.80 boyundayım tek başıma motora binince bir sıkıntı yok ama eşimi artçı olarak oturttuğumda direksiyon dizlerime değdi.
Gidonu kaldırırız filan dediler ama içime sinmedi. Gidonun dik hali içinde illa motoru almam gerekliymiş.
Sizden artçı kullananlar var mıdır? Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Satış elemanı tutturdu artçıyla zor illa pcx al diye. Kafamı allak bullak etti.
Evet şekil itibariyle bana cok tatlı geliyor . 1 2 hafta içinde karşı cinsin tepkilerinide sahilde görücez
2 hafta once pazar günü motorun yanında denizden cıktım kurulanıyodum 2 kız fotograf cekilmek istediler buyrun dedim cok güzel falan dediler hoşuma gitti![]()
4 ay oldu motoru alalı pek sürme imkanım olmuyo yani max 10 gün takılmışımdır ama 10 gündede 50 kişi rahat sormustur motoru öyle diyim ...
Soran olursa artık fiyat 8400![]()
Hocam nakitte sıkıntı yoksa Kawasaki 250sl alıp takılın , 2nci motor hayalim kawaaa![]()
ankaranın bebeleri koca taksiyi görmüyor gs olsa onu mu görcek sanki?
hocam boyum 182 kilom 95 gidonu enduro gidonu taktım. yani daha alçak. ardçı da binince kendim de sürerken dizime çarpmıyor nasıl dizinize çarptırdınız anlamadım. olduğunuz yerde dimdik mi çevirdiniz?
Evet hocam yerde dik çevirdim. Mutlaka ki o kadar dik bir manevra trafikte olmaz ama artçı binince motorun en önüne yapıştım. Yeni başlayan bir kişi olarak sindiremiyorum.
Sana bir tavsiye vereyim ozaman . kasawaki 250 SL ile CBR 150 -cbr250 senin cok beyendigin motorla ayni . sesinden tut herseyine kadar. yerinde olsam donup bile bakmam 250 SL ye . tabikide zewk isi . ona binecegine Ninja nin normalini kovala sesinden tut performansina kadar bin kat daha iyi![]()
Arkadaşlar ayna yorumlarınız için teşekkürler,
(Sayfalar uzadığı için eski yorumları başta görmemişim onlara da göz attım)
Rizoma oldukça güzel ama çok küçük görünüyor.
Forza da daha geniş ama açıkta duruyor mu emin olamadım.
Asıl sorun aynaların yeterince açıkta durmuyor olmasından kaynaklanıyor. Kollarım önüne geçtiği için normal duruşta arkamı görmem mümkün olmuyor.
şöyle bir ayna uzatma aparatı gördüm. Kullanan, fikri olan var mı?
Basitçe aynaları 3,5 cm açığa kaydırıyor.
Yeterli olur mu emin olamadım ama daha fazla açsa da trafikte ilerlemeyi zorlaştırabilir.
Motorun çalışır halini yakından görebileceğim Ankara'da ikamet eden bir dostumuz yok mudur forumda.