Not 2 de önceki motorunun ktm duke olduğunu söylemissin. Neden fiddle a geçtin merak ettim açıkçası.
Yazı da güzeldı bu arada
Yazı da güzeldı bu arada
Şu saatte halen daha uykusuzluğa direnmiş ve gözlerim kanlı şekilde internette gezerken yüzümün bütün şekli değişecek kadar beni güldürdünüz ya, hayatınızdan gülümseme eksik olmasın
Yazıyı bitirdim, videoyu izledim ve hemencecik aklıma opet reklamı geldi. Hani Gitt, Corvette'i geçiyordu, Cem Yılmaz "5-0, heheheh" diye gülüyordu ya, o işte. Diline sağlık, İzmir'e yolun düşerse gel bi esprili video patlatalım
Dur dur, koymadan olmaz:
https://www.youtube.com/watch?v=ctd40Yw6JkA
Hocam Role Play oyunlar falan oynuyor musun ? Anlatım tarzın hikaye falan benziyor.. Güzel olmuş.. :cherry:
Bugün Kawasaki H2 muamelesi yaptığın o Fiddle seni asla yarı yolda bırakmayacaktır.. Altında ki gücün hakkını vermişsin.. Helal olsun.. :cat:
Usta çok ciddiye almışsın:cherry:Videoyu seyretmedim ama okudum, elinin altına yanlışlıkla 1000 lik bişiler geçse, rüyanda rossiye nası koydum ama Rossoooo!!! diye el kol yapacağından hiç şüphem yok.Yaş kaç bu arada ?
Usta çok ciddiye almışsın:cherry:
Sen hiç motosiklet kullanırken karınca ile yarıştın mı?
Aynı şey..
Bazen araba kullanıyorum 5 bin liralık şahin kapışmaya kalkıyor.
Motosiklet üzerindeyim, araba egzozlu 500 liralık mopet kapışmaya kalkıyor.
Ciddiye bile almıyorum..
Bentley ci seni yolda farketmemiştir bile.![]()
Aslında nereden baktığınız ile alakalı, Fiddle ile ironi yapmış, ben de ilerleyen zamanlarda olabilecek bir ironiden söz etmeye çalıştım, ayrıca arkadaşında beni yanlış anladığını düşünüyorum kaç yaşında diye düşündüm ve sorunca küçümsediğimi düşündü, aslında merak ettiğim şey böyle bir mutluluğu, duyguyu,ruh halini kaç yaşında yakaladığı ile alakalıydı ama olmadı..Neyse sağlık olsun.
Demek ki yanlış anlaşılmaya müsait bir yazı yazmışsınız hocam. Yoksa ben yanlış anlamak için gelmedim buraya. Gayet eğleniyorumzaten birinin beni küçümsemesi beni küçültmez ki onu da dert etmem yani
![]()
Bu yorumu anlayıp anlamamak ile alakalı olabilir mi? '' Yahu sen kaç yaşındasın? '' ile '' Yaş kaç bu arada '' iki farklı soru cümlesi, Yaş kaç bu arada ? sorusu bir sohbetin,etkileşimin devamının gelebilmesi için sorulan bir soru cümlesi iken, Yahu sen kaç yaşındasın? '' Soru cümlesi alaycı bir tavır olarak nitelendirilebilir.
Bazen hızlı okuyup düşünmeden ya da anlamadan cevaplar verebiliyoruz, bu olabiliyor maalesef, o yüzden sağ duyulu olmak gerekir, sonuç olarak bizde birşeyler öğrenip, bildiklerimizi insanlar ile paylaşmak için burada yazıyoruz, insanları bozmak için değil.
Bu yorumu anlayıp anlamamak ile alakalı olabilir mi? '' Yahu sen kaç yaşındasın? '' ile '' Yaş kaç bu arada '' iki farklı soru cümlesi, Yaş kaç bu arada ? sorusu bir sohbetin,etkileşimin devamının gelebilmesi için sorulan bir soru cümlesi iken, Yahu sen kaç yaşındasın? '' Soru cümlesi alaycı bir tavır olarak nitelendirilebilir.
Bazen hızlı okuyup düşünmeden ya da anlamadan cevaplar verebiliyoruz, bu olabiliyor maalesef, o yüzden sağ duyulu olmak gerekir, sonuç olarak bizde birşeyler öğrenip, bildiklerimizi insanlar ile paylaşmak için burada yazıyoruz, insanları bozmak için değil.
1000 lik bişiler sizin olsun biz mutluluğumuzu kaybetmeyelim.
bende rumeli hisarına giderken kendı kendıme bağıra bağıra scooter ımle virajlara 50 ile giriyordum ama kenan safoğlu evet viraj a giriyor filan diye konusuyordum fılan hayatımda motorumla eglendıgım en guzel gunlerden bırısıydı
Huhahaha!... Tebrik ederim kardeşim .
yazı çok iyi olmuş, daha çok böyle paylaşımlarını bekliyoruz (=