SYM Fiddle II ile Bentley Continental'a Verdiğim İbretlik Ayar

Benim bentleyimle denk gelsen hayatta geçirtmem seni. Basarım öküz gibin. Geçerim seni. Üstüne falan kırarım. 250 bin avroluk arabamı ezdirmem sana. Gerekirse iner kavga çıkarırım.:queen::flower:

Ama geçmiş misin? Evet. O gururu yaşamak hakkın mı? Eveeet....

Ulan küçücükk şeylerden bile ne güzel komiklikler çıkarıp gülümseyen insanlar bu motur sürenler... Seviyom lan bizi..:rendeer:

Süpermiş dostum,Okurken biraz hani tecavüz hikayeleri oluyor ya'Bir anda beni kocaman elleriyle sardı,çırpındım fakat, anladım ki kurtuluşum yok ve bir söz geldi, aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın ::fool::' gibi :queen: Ahaha :D

ahahaha.

Bende ilk scooterimle böyle bir işe kalktışmıştım sizin gibi eğlence amaçlı.

Sonra gerçek anlamda ibretlik ayarı ben yedim hemen arkasından aynı kişi tarafından :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fiddle II daha güzel bence :)
Çok keyif alarak okudum,elinize sağlık.

Abi super ya :p Bastan sona soluksuz okudum eline saglık :)

Arkadaşımızın kalemi güçlü. Eğlenceli bir yazı, hem kendisi ile dalga geçmesi de güzeldi. Eline ve yüreğine sağlık. Senin gibi insanlar çevremizde olursa hayat daha bir yaşanır hale geliyor

Arkadaşımızın kalemi güçlü. Eğlenceli bir yazı, hem kendisi ile dalga geçmesi de güzeldi. Eline ve yüreğine sağlık. Senin gibi insanlar çevremizde olursa hayat daha bir yaşanır hale geliyor

Teşekkür ederim sevgili metin hocam. Yaklaşık 10 yıldır şiir ve 5-6 yıldır da blog yazarım. Buraya reklam amaçlı yazmışım gibi durmasın diye ayrı post attım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

buralarin en buyugu o bir baska , kucuk fiddle sen cok yasa :)

Kamera Xiaomi Yi hocam. 720p ye düşürdüm kalitesini ama. Bir de youtube düşürdü ona rağmen fena durmuyor :)

Gearbestten aldım 2 haftaya geldi. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Motosikleti
Dominar 250
güzel kurgu anlatılanla video bire bir uyumlu=)

Helal olsun kardeşim en kısa zamanda bi bugatti veyron vs fiddle kapışması bekliyorum :p

Bende senin gibi mondial scooter ile maserati solladıydım hafif sıkışık trafikte aynısı banada oldu güzel his :D

Genelde uzun yazılar sıkar ama gerçekten sıkılmadım. Fadıl ve bentleyin sonunu merakla yazının sonuna kadar okudum. Bu yazıyı birde video ile bütünleşmesi de güzel olmuş.
Bence sen ortalıkta daha fazla dolaş ve yazacak daha fazla konu bulda bizlerde zevk ile okuyabilelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar