MotosikletNet'liler

Aynen aynen lifan tay ı olan apaçi ne gülüyodum ona ama varya :D :D

Son düzenleme:

:mrgreen: kahkaha attım resmen

işin de ilginç tarafı azeri arkadaşlarda var aramızda

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Ha şöle yaw! Piyade alayı gibi forum mu olur lan :) Az biraz muhabbeti esprisi makarası olması lazım bu mevzuların :) Gerçi ben ara sıra çaktırmadan cızıktırmaya çalışıyorum bişeyler ama birbirimizi yüzyüze tanımadığımız için bi çekinme oluyor tabi. Geçenlerde bir esprimi ayar sandı genç bi arkadaş, mecburen özür dileyip gönlünü almak zorunda kaldım :)

Aslında özel hayatında işi gücü makara olan birisiyimdir. Bomlamak için çok tatlı paslar da geliyor, rahat röveşataya kalkamıyoruz. Biraz hava değişirse ve millet makaraya alışırsa iyi olur. Eline ve aklına sağlık. Varol :)

Bu nasıl bu!
(TVS Apache için)
"Çok iyi titriyor, titremiyor diyen bayi vibratör müptelası herhalde" :flower:
[url]http://i.hizliresim.com/LaGyN0.jpg[/url]

vibrasyona Darkcity2000 abimiz çok güzel bir yorum getirmiş , hazır yeri gelmişken paylaşayım dedim :)

62MLj3.jpg

Derken kendi yorumuyla ters köşeye yatan arkadaş :) Nick ve konu başlığı ironisi

LaGWLz.jpg

Ninja 300 grubumuzda ara ara hatırlayıp güldüğümüz espiri.
whatsup grubumuza katılmak isteyen ama çekinen bir arkadaşa verdiğim cevap :queen:

Xvlzo5.jpg

ben bu konu efsane olur diyorum :queen: 2 gündür gözlerimi açamıyordum hayla açamıyorum kaynak gözümü almış gözümün ağrı yapmasıyla bıle okudum yarıldım izlemedeyim akşam yıne gırerım tekerınız düz bassın abilerim

ben bu konu efsane olur diyorum :queen: 2 gündür gözlerimi açamıyordum hayla açamıyorum kaynak gözümü almış gözümün ağrı yapmasıyla bıle okudum yarıldım izlemedeyim akşam yıne gırerım tekerınız düz bassın abilerim
Eczaneden gözünüz için damla alabilirsiniz çok rahatlatıyor benimde başıma gelmişti kaynaktan dolayı ağlıyordum bildiğiniz eczanelerde bi damla var adını unuttum onlardan alın çok rahatlatır :)

hocam çok iyi, okuya okuya gülmekten geberdim ofiste, umarım kimse yoktur yakınlarda :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar