MotosikletNet'liler

vEa0Vr.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Taze taze bacac forumundan geldi

VVB5gB.png

:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Yakında haber sitesi açarsın sen hocam :)

İnşallah , nazar değmesin bi kurşun döktürelim.

Arkadaşımızın biri, motoru vites boşta iken bırakıp,üzerinden eğimli bir alanda inerse ve motor kaçarsa...

:mrgreen:

#oluröyle

En üste beni koymanızda çok güzel olmuş :cherry:

Fakaat benim yerime ybr de konulabilirdi.

kbR

Benim anlamadığım kask deyince neden akla gelen ilk şey ybr ? ybr diye kask çıktı da benimmi haberim olmadı :D

Benim anlamadığım kask deyince neden akla gelen ilk şey ybr ? ybr diye kask çıktı da benimmi haberim olmadı :D

konuda arkadaş anlatmıştı 200€ falan verdim ama çok rüzgar alıyor diyip pişmanlığını anlatmıştı, ben de dururmuyum yapıştırdım cevabı :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

600lükle motora başlayacak " evliya " arkadaşlarımız da vardı forumda, ta ki uzaklaştırılana kadar :queen:

#oluröyle

En üste beni koymanızda çok güzel olmuş :cherry:

Fakaat benim yerime ybr de konulabilirdi.

:)

Sağolsun MotoGlock açıklamış :)

hahaha iyiymiş bu yaa

Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Zuzuww un ekonomi yi müftü ilan etmesine bittim ahahaha

Motosiklet.Net te yardımseverlik !

Forumda ergunbilgeha nickli arkadaşımız bir konu açmış, motorunun resmini koymuş.Bu ıslaklığın sebebini sormuş,forumdaşlara

Gelen yorumlardan biri

Forumda açılan konulardan biri , motorunun bağlandığını sebebini anlayamadığını belirtiyor ve dedikodu başlar.

Akşam akşam çok güldürdünüz, ALLAH'da sizleri güldürsün. Günün yorgunlu bitti vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar