600 RR aldım (Kutu açılımı, ilk sürüş, ilk izlenimler ve çok şey olacak)

Hayırlı uğurlu olsun sayın abim,Allah kaza/bela ve herhangi bir aksilik göstermesin. Sayılı gün çabuk geçer. Dayan :cat:

kbR

Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.. Motor tam olarak kaça geldi öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa ?

Ses + Arka tekeri görmekten ben bıktım öne filan takılsa şu cam yada kafaya filan :D

Yani bu konuyu güncel tutarak bana zorla 600rr aldırtacaksınız.Ondan sonra artık evde soğan mı ekmek mi yerim sadece su mu içerim bilemiyorum :silent:

Ses + Arka tekeri görmekten ben bıktım öne filan takılsa şu cam yada kafaya filan :D

o zaman önden bir 195 km h gazlaması var onu atayım bari

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Yani bu konuyu güncel tutarak bana zorla 600rr aldırtacaksınız.Ondan sonra artık evde soğan mı ekmek mi yerim sadece su mu içerim bilemiyorum :silent:

soğan ekmek yiyerek alabiliyorsan hemen al bence değer ,ben yemeği çoğu zaman yemeği evden götürüyorum bir yerden kısmadan olmuyor

Allah kaza bela vermesin kardesim.gule gule kullan.kimsenin gazina da gelme trafikte sakin oluyoruz :)

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

sağolasın sanada

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

Allah kaza bela vermesin kardesim.gule gule kullan.kimsenin gazina da gelme trafikte sakin oluyoruz :)

sağ olasın sanada zaten türbinlere uysak ayvayı yedik çoktan acayip baskı var 600 rr ı gören bizi rossi sanıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar