Hah nerde bu işin müsebbibi diyordum. Buldum sizi. Arkadaş ! 2008 motor. kaç binde olacak. Neymiş 33 bin de sen de 20 bin yaparsın satamazsın elinde kalır bilmem ne. Yahu delirdiniz mi siz. Kaç bin de olmasını istiyorsun? Adam senede 10 bin yapsa tam 7 sene geçmiş üstünden ? Kaç olacak? 50 binde neden satamayacak? Senin yüzünden. Bi cacıktan anlamayan, forumlarda milleti korkutan tayfa yüzünden. Kilometreyi düşürüp motoru satan adam ne kadar düzenbazsa sen de adamın düzenbazlığına çanak tutan adam oluyorsun. Sorsan hersek şikayetçi, piyasada km düşürüyorlar, km yükselince satamıyoruz falan. Ee kim yüzünden oluyor? SENİN YÜZÜNDEN. Sen önce kafanı değiştireceksin arkadaş. Kendin adama 20 bin bineceksin diyorsun. Diğer adam 7 senede 35 yapmış. Demek ki senin hesapla 5 bin km kullanmış. Bu arkadaş da seneye 125 lik kullanmayacağım diyor. Sen 20 bin yapacağını tezahür edebiliyorsun ama eski sahibi senede 20 bin yapsa şimdi bu makina 140 binde olacaktı. Sen de anasını bellemişler motorun diye yorum yapacaktın. Bırakın bu işleri beyler. Son motorumu alalı 14 ay olmuş, aşağı yukarı 20 bin yapmışım. Neredeyse hepsi şehir içi. Tıkır tıkır maşallah. Bakımını aksatma, zamanında kullanma kılavuzunda yazanları değiştir devam et. Km si yüksekse göster bir servise, bunun 60 binde egzantiriği değişecekti, bak bakalım değişmişmi? Sübaplarda bi ses var mı? vs. diye bi ekspertiz yaptır. Sor eski sahibine, servis kayıtlarını iste, kurcala biraz. Al sonra keyfine bak. Adamlar 200 bin km de motorla dünya turuna çıkıyor. Bizim milletin kendi kendine verdiği zararı kimse vermez. Sonra giriyorsun 99 makinalar 30 binde. Kimin yüzünden SENİN !!!
Senin, senin yazıyorum, buradaki yazan arkadaşlar, direk size değil lafım. Bu konuyu okuyan bütün motorcu arkadaşlara. Kendi bacağınıza sıkıyorsunuz. Sonra yana döne bu makinayı nasıl satarım diye dertleniyorsunuz. Salın bi kardeşim. Kasmayın. Fiyatları da günden güne şişirmeyin. Motorunuz kazalı mı ? Yazın. Benim motorum kaza yaptı. Şurada yaptırdım.İsteyene servis kaydını gösteririm. Şu anda cillop gibi ama 2 bin TL ucuza satıyorum. Diyin. Bak herşey ne kadar da güzel olacak. Kimse kimseyi kandırmayacak.
Pert den çevirip Custom yaptığım İntruder M800 ü tüm geçmişini anlatarak sattığım arkadaş, sana soruyorum. Kız oğlan kız diye satarken hiç mi için sızlamaz? Ben bilmiyor muydum senin sattığın paraya sana satmayı... Teallaam. Sinirlendim bak. Önce kendinizi düzeltin. Bu sistem böyle gelmiş napalım bizde uyalım derseniz dolandırıcılığa ortak olursunuz. siz hele dik durun. Yamuk olanlar belli olsun.