Selam arkadaşlar bir adet r25 almaya niyetlendiğim daha sonrasında siparişini verdiğim ve daha çok bilgi edinme adına araştırma yaptığım vakit en detaylı ve güncel olarak takip edebildiğim platform olduğu için bir süredir başlığı yerli yersiz misafir hanesine +1 imle sayısal katkı sağlamaktayım.
Geçen Cuma günü yeni partın geldiğini başlıktan duyar duymaz sipariş verdiğim satıcıya gittim ama tek bir tane geldiğini görünce içime bir kuşku düştü zira siparişi vereli 1.5-2 ay oluyor; bir önceki gelen grupta alabileceğim söylenen teslimatı bu sefer de alamamak baya koyardı açıkçası. Neyse dün gittim sorayım nedir, ne değildir öğreneyim diye dükkanda çocuk var bir tane gittiğimiz zaman çay falan getiriyor belli ki bir bildiği yok. Patron gelsin sorayım ben de telefonla ulaşamıyorum dedi. Telefon numaramı verip çıktım.
Neyse çok detaylı anlatıyorum sanırım evet; Bu gelen r25 de benim değilmiş. Başka modeller teklif etti

Sadece daha ne kadar beklemem gerektiğini bilmek istedim. Ama yok. İlle bir şey satacak. Mağduriyetimi gideriyormuş.
Sizden tek öğrenmek istediğim bir sonraki dağıtım ne zaman yapılır? Beklemeye değer mi? Çünkü çıkar çıkmaz başka bir yere gittim benzer bir model bulabilir miyim diye (Ama kategorisinde makine benzersiz, konu o değil). Küçük bir yerde yaşıyorum. Çok fazla seçenek yok. Gittiğim bayi de genel itibari ile çin malı küçük motorlar satıyor ama merkezi Alanya'da oradan Hyosung, Honda vb. markaları sipariş üzerine getirtebiliyor. Bayideki arkadaş nispeten daha genç ve ss vb. türlerle ilgili daha bilgili çıktı. Sohbet havasında hem daha önceki maceramı konuştuk hem de marka ve modeller üzerinde tartıştık biraz. Kendisi aynı zamanda KTM'in de bayiliğini yapıyormuş. RC 200 modelini önerdi. Güzel motor, orası kesin ama detaylara indiğim zaman ss türüne yeni başlayan birisi için ne kadar süre tatmin edici olabileceği, bir süre sonra cc büyütmek isteyip satışa çıkarıldığı zaman ne kadar talep göreceği konusu belirsiz. Motosiklet dünyasının Alfa Romeo'su sanırım. Yarın sipariş versem Cuma gününe elimdeymiş.
Sırf bir tepki için yapılır mı, bilmiyorum.