Suzuki Suzuki Hayabusa Gsx1300RA Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Super Moderator
HAYABUSA NEDİR..?

Adını dünyanın en hızlı kuş cinsi Gökdoğan'dan (avına 340 km ile pike yapan yırtıcı bir kuş) alan dünyanın en hızlı makinasidir.

Gaz koluna kibar davranmanın hayatı uzatan bir etkisine sahip olmaktir.

0'dan 100 km'ye 2.5 saniyede çıkabilmektir.

Seri üretim ve yasallik açısından dünya üzerindeki en hızlısi olabilmektir.

En yakin rakibi zx12r'a Gülümsemektir.

İlk kez kullananlarin ellerinin hatta ayaklarının titremesine neden olan adrenalin tutkusudur.

*Neyin var diye sorduklarinda
-600 rr
-he iyiymiş

-neyin var?
-zx10 r
-güzel motor

-neyin var?
-zzr14vs
-Ooo iyimiş

-neyin var?
-Hayabusa
-(sessizlik) bu anı yaşayabilmektir.

Işıklarda diğer araçların sana gazlama işareti yapmasından, park ettiğinizde size hayranlıkla bakilmasindan ve sürekli fotoğraf çektirmek isteyenlerden rahatsız olduğunuz motorunuzdur hayabusa.

Ve unutmayın Hayabusa hiç bitmeyen gaz tepkimesi demektir...!

Yakıtıda aşağıdaki ile aynıdır :)
152-jpg-29-1351.jpg

Şaka değil ciddi ciddi, 19 yaşında bir kardeş ilk motoru olarak Hayabusa alacak. Hayabusa'ya da yazık, çocuğa da valla...

Yakit olarak ben 5.2 litreye kadar düşürmüştüm ortalama 120 kmh ile ...

Super Moderator
hiç te öyle değil ama:)hacme ve güce göre çok az yakıyor.ben defalarca uzun yol yaptım 150-160 civarı sabir 6. viteste yaktığı 6 litre.

uçuk bir grupla gazlamalı otoban kullanımında anca yakacağı 10-11lt
Bedfordun 11 litre yaktığı nerede görülmüş :)

Yakit olarak ben 5.2 litreye kadar düşürmüştüm ortalama 120 kmh ile ...

Kardeşim sen o motosikleti ittirerek götürseydin,, :) Şaka bir yana doğan sende az yaktırma hastalığı var moruk. :) bunu anladim.

herkese selamlar....
arkadaslar sele icin baskili kilif istiyorum. istanbulda uygun nasil nereden temin edebilirim ?

Gostergelerim gece görünmüyor aydinlatma yetersiz öneriniz nedir simdiden teşekkürler.

Baskıli kilifa gelince baskiyi yazicidan resmini cikart iyi bi modifiye döşemeciye git seleyi baskili yeni dosemei le kaplasin bu iş öyle yapılıyor bildiğim kadarıyla

Gostergelerim gece görünmüyor aydinlatma yetersiz öneriniz nedir simdiden teşekkürler.

Baskıli kilifa gelince baskiyi yazicidan resmini cikart iyi bi modifiye döşemeciye git seleyi baskili yeni dosemei le kaplasin bu iş öyle yapılıyor bildiğim kadarıyla

tesekkur ederim . bir arastirayim

Herkese selamlar bol güneşli günler diliyorum.Arkadaşlar r-55 egzostun susturucusunu nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek bir arkadaşım var ise sevinirim arkamdan ceza gelmesinden usandım Adanadan saygılarla.

Arkadaşlar yeniyim, bazıları delirdin mi sen diyecekler ama Suzuki hayabasu aldım. Bakım yaptırmak istiyorum. İstanbulda avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz usta varmı?

Öncelikli olarak yaptırmak istediğim zincir dişliden kaçırıyor. Sanırım dişli değişmesi gerekiyor.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin benim önerim merkez yedek parça bende yakın zamanda değiştireceğim fiyatları uygun

selamlar...
arkadaslar lastik havalarini kac yapiyosunuz? uzerinde 42-42 yaziyor. (ben 38-40 kullaniyorum ) farkli degerler deneyen var mi ? yol kullanimina gore en ideal nedir?

Tam olarak smdi hatirlayamiyorum ama eski sayfalarda Hayabusamda kullandığım hava değerlerini paylaşmıştım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar