Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Ankara'daki servis hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arada aranıza yeni katıldım. ODTÜ Kampüsünde ikamet ediyorum. Ankaralı varsa tanışalım kaynaşalım. (Mavi Wolf)

Son düzenleme:
arkadaşlar 185 boy 95 kilo için nasıl başlangıç için uygun mu bu ara bu da kafama yattı baya göstergeleri nasıl vites göstergesi var mı ilk motorum olacak başlanır mı bu motor ile

Sa arkadaşlar 10.000 km wolfden sonra mtye geçiş yaptım. wolften de son derece memnun olarak ayrılıyorum. Gerçi daha wolfu satmadım. Rahat ve sorunsuz bir 10.000 km oldu

Arkadaşlar Ankara'daki servis hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arada aranıza yeni katıldım. ODTÜ Kampüsünde ikamet ediyorum. Ankaralı varsa tanışalım kaynaşalım. (Mavi Wolf)

Ozan Merhaba,

Senden de model kilometre ve fiyat bilgisi alabilir miyim ?

Hayırlı olsun.

arkadaşlar 185 boy 95 kilo için nasıl başlangıç için uygun mu bu ara bu da kafama yattı baya göstergeleri nasıl vites göstergesi var mı ilk motorum olacak başlanır mı bu motor ile

Hoş geldin toprağım ::friends:

abeciMotoru cevaplamış zaten, göstergesi güzeldir, güzel bir motor yeni aldım bende ::gazla::

Varsa aklına başka takılan sorabilirsin :cat:

ve motoru aldım arkadaşlar bugün sipariş verildi bakalım hayırlısı bu hafta gelecek, ilk motorum olacak çok düşündüm taşındım araştırdım sym wolfte karar kıldım, her türlü tavsiyeye açığım acemiliği inş yavaş yavaş atlatırım , roday konusunda falanda ne yapmam lazım komple yeni birisi için neler öneririsiniz bu motor hakkında

ve motoru aldım arkadaşlar bugün sipariş verildi bakalım hayırlısı bu hafta gelecek, ilk motorum olacak çok düşündüm taşındım araştırdım sym wolfte karar kıldım, her türlü tavsiyeye açığım acemiliği inş yavaş yavaş atlatırım , roday konusunda falanda ne yapmam lazım komple yeni birisi için neler öneririsiniz bu motor hakkında

Rodaj konusunda kitapçığa uy yeter :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------

Bir kaç fotoğraf atalım :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Behçet hocam yeni motorunuz hayırlı olsun.
Wolf iyidir,yakıt konusunda ybr gibi tüketen ama ondan kat kat güzel giden bir motor :)
Kazasız,belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

arkadaşlar ben de bugün aldım motorumu ilk defa sürdüm bişey sorcam oldukça acemiyim boş vitese geçiremedim bir türlü nasıl yapıcam zorlanıyorum biraz ?

qfTKSfr.jpg

Arkadaşlar bende Sym wolf ve Hyo X5 arasında kaldım. Şehir içi Şehirler arası karışık kullanacağım. Bildiğim kadarıyla X5 daha kuvvetli ve hızlı bir motor. Wolf de uzun yolda daha az yorar diye tahmin ediyorum. Merak ettiklerim titreşim belirgin bir şekilde hissediliyormu ve diğer 250 lik motorlara göre örneğin Honda, Suzuki, Hyo gibi 250cc rakiplerine göre serilik ve sürat nasıl? Birde merak ettiğim amartsörler çokmu sert? 7-8 bin tl arası az km li Wolf satan biri varsa görüşebiliriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar