Gördüğümde beni inazuma dan vazgeçiren motor üniversiteye başladığımda almak istiyorum açıkçası aylık 500 km yapsam ne yakar![]()
Bir depoyla ortalama 500 km yaparsiniz.
Gördüğümde beni inazuma dan vazgeçiren motor üniversiteye başladığımda almak istiyorum açıkçası aylık 500 km yapsam ne yakar![]()
Arkadaşlar nasipse bende bir kaç gün içinde wolf alıyorum.
Garantisi devam etmekte olan, tercihen 2014 model ve üzeri SYM Wolf için, ben satıcı olsam bugün kaç paraya çok rahat satarım ?
Almayı düşünüyorum, ancak önümüzdeki sene acil satmam gerekebilir, elden çıkabilmesi kolay olur mu? TAnınmadık marka motorlara satılık dediğimiz zaman acayip acayip insanlar arıyor, uyuz oluyorum.
Aklımda 9000 TL var, hem satarken de 8000 e satsam fazla zarar etmem diye düşünüyorum. Bu rakama aradığım kriterde SYM bulabilir miyim yoksa fiyat artırmak zorundasın der misiniz?
Şimdiden tişikkirler. Cevabı alıntı yaparak verirseniz çok daha hoş olur![]()
Şuan sahibinden ilanlarında 54 adet wolf var.
bu zaman zaman daha da yükseliyor takip ediyorum, Sym tanınmadık bir marka değildir, üretimi kendi fabrikalarında yapar, arkasında firma bulabilirsin yani, ikinci ellerinde uygun fiyatlı bulabilirsin, bana göre sıfırı fazla pahalı tüm motorlar gibi, 9 bine çok temiz wolf bulabilirsin bence, lastikleri olan bir motor al masrafsız olsun, şuan 2012 motorlar bile 8 bin liradan giriş yapıyo, rahat satarsın o yüzden.
detaylı araştırıp alacak adam bu motoru alır ben o şekilde aldım çok da memnunum.
2012 8 den giriş yapıyor ama ben garantisi devam eden istiyorum. Ufak tefek göstergesi elektronik aksaminin yaratabilecegi sikintilardan kurtulmak istiyorum.
Ben firma taraftarı olmam. Symbollerin iyi motor ancak andaval çok. Satalim dersek gidip hurda hondalar a daha fazla para verirler.
2014 garantili 9000 9500 maksimum bulursam iyi olacak. Zamanı geldiğinde ücreti mukabilinde atıyorum ben istanbula gitmeden gidip o motora benim yerime bakıp bana okey verecek birisini bulabilir miyim. Mesela izmir için sizi yazayım mi listeye.
[url]http://i.hizliresim.com/ZDZo70.jpg[/url]
Merhaba arkadaşlar,
Bende bir hafta önce aranıza katılmış bulunuyorum, vaktim olduğunda sizlerle paylaşmak istediğim ve bilgi almak istediğim konular var, görüşmek üzere.
Hoş bulduk.
Benimki ekmek parası, yoksa Sinop'u bırakıp niye gelim :salut: