er6n Vs mt-07 karşılaştırma

Bende izledim bu videoyu birçok kez.Bence de gayet açıklayıcı,siz kararsız kalmışsınız bence bu çoğu kişide olur motor alma arifesinde yani anlayacağınız olay sizde bitiyor.Birinde karar kılarsınız alırsınız çok biligi de insanı çelişkiye sürükleyebilir.

Şekilli bir makina istiyorum diyorsanız Mt07
Özel olmak istiyorsanız Er6n
Hafif,güçlü,iyi gaz tepkisi olsun ve fiyatı uygun derseniz Mt07
Acemiyim gaz kontrolüm zayıf Zmoto'da beni ırgalamaz diyorsanız Er6n

Bence kriterlerinizi belirleyip ona göre şeçim yapıp kararsızlıktan kurtulursunuz olay sizde bitiyor.Şimdiden hayırlı olsun.

yiğit ben de bu söylediğine katılmıyorum. er6n daha hafif tepkilidir demek biraz yanlış. ikisi de gayet yerinde motorlardır. acemi ve kanı kaynayan sürücülerde tehlikeli olur. sametin motosiklet tecrübesi bu sitenin yarısından çoğundan fazla bu yüzden güç olarak sıkıntıya girmeyecektir.
ama kalkıp da er6n daha güçsüzdür dersen adamı taşlarlar :D bi üstüne oturmak lazım :)

yiğit ben de bu söylediğine katılmıyorum. er6n daha hafif tepkilidir demek biraz yanlış. ikisi de gayet yerinde motorlardır. acemi ve kanı kaynayan sürücülerde tehlikeli olur. sametin motosiklet tecrübesi bu sitenin yarısından çoğundan fazla bu yüzden güç olarak sıkıntıya girmeyecektir.
ama kalkıp da er6n daha güçsüzdür dersen adamı taşlarlar :D bi üstüne oturmak lazım :)

Yiğit er6n güçsüzmü dedim ben? Mt07'nin gaz tepkisi daha sert dedim.Mt07 biraz daha iyi konrol gerektirir.Arkadaşın tecrübesini bilmiyorum.biraz acemiden kastım daha önce 250 cc lik motordan geçenler yoksa direk başlangıç motoru demedik tabi:)

ARKADAŞIMDA MT07 VAR ONUN SAYESİNDE BENDE KULLANDIM FAKAT ÖYLE ŞASİ PROBLEMİ FALAN HİSSETMEDİM HA PİSTTE DURUM NEDİR BİLMİYORUM ONUN YORUMUNADA ZATEN BARKIN YAPMIŞ. AMA HİSSİYATI GÜZEL KULLANIMI RAHAT GAZI VERDİĞİNDE DİREK TEPKİ VERİYOR HİSSETTİRİYOR OLAN GÜCÜ. LOGAR KAPAKLARI GEÇİŞİNDE RAHATSIZ OLMUYORSUN BENİM KULLANDIĞIM MOTORDAKİ GİBİ CİĞER DIŞARI ÇIKMIYOR. ARKADAŞIMIN DEDİĞİNE GÖRE ÇOK FAZLA YAKMIYORMUŞ KENDİ KLASMANINDA KENDİM DENEMEDİM OYÜZDEN NET BİRŞEY DİYEMİYORUM. ER6N İLE SÖYLEYECEK BİRŞEYİM YOK ÇÜNKÜ KULLANAN GÖRMEDİM BİLMİYORUM.

Yiğit er6n güçsüzmü dedim ben? Mt07'nin gaz tepkisi daha sert dedim.Mt07 biraz daha iyi konrol gerektirir.Arkadaşın tecrübesini bilmiyorum.biraz acemiden kastım daha önce 250 cc lik motordan geçenler yoksa direk başlangıç motoru demedik tabi:)

tepkisinin hafif kalacağından bahsettim kardeşim. oraya dikkat çekerim güçsüz dedin demedim zaten

burda yazmışşın yiğit ondan dedim:)

burda yazmışşın yiğit ondan dedim:)

peki tek orayı değil de diğer söylediklerimi de al istersen. üstüne oturmaktan kastım sürmek. farklı yerlere çekme olmasın sonradan farkettim yazdığım şeyin lastik gibi çekileceğini.

Bunda anlamıyacak ne var Yiğit mt07 gaza daha fazla tepki veriyor dedim yanlışmı dedim.:cat:

Şase burulması-esnemesi konusunda tecrübemi paylaşayım. 2 yıl önce honda sh 300i scoterim olmuştu. En ufak tümsekten çukurdan geçtiğimde yahut yüksek hızda giderken yolun tatlı şekilde yaylandırmasında bile motorun önü ile arkasının farklı hareket ettiğini hissedebiliyordum. Hal böyle olunca kontrol zorlaşıyor motor da kararsızlaşıyordu.200 yada 300 km anca kullanmışımdır. Bu yüzden satma kararı aldım ve satılana kadar da binmedim. 85 kilo ve artçısızdım. Motor ortadan bölünecekmiş hissi veriyordu. Bunu dikkate almanı tavsiye ederim. Yeni motorun şimdiden hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

Fiyat farkı da 2.000 Liraların altına inmişken kawasakiyi tavsiye ederim. Bunun sebebi de er6 uzun süredir üretiliypr ve sorunsuz kendini ispatlamış oluşu.

Gaz tepkisini,görüntüsünü,kalitesini,vergi dilimini,Yamahanın Xj6ya 1 gunde yaptıgı 2000tllik fuar zammı terbiyesizliğini de gözönünde bulundurarak tercihimi MT-07 değil ER6-N den yana kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar