- Konu Yazar
Öncelikle Eskişehir Motomax'a burdan ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kıyafet olarak hem yazlık hem kışlık düşünüyordum fakat ordaki abim beni aydınlattı ve kendimde haklı bulup yazlık almaya karar verdim. Motosikletimize kışın zaten binemiyoruz bulunduğumuz bölgenin hava şartları malum.. Bu sebeple aşağıda resimleri bulunan Bering marka alt üst takım kıyafetleri abimin tavsiyesiyle deneyip aldım. Çokta hoşuma gitti. Sizlerle de paylaşmak istedim. Kask modellerinede baktık fakat nolan ve shark marka bulunmadığı için alamadık. Yine ordaki abimin tavsiyesiyle Nexx marka kask deneme şansım oldu ve çokta hoşuma gitti hafiflik ve rahatlık olarak mükemmel diyebilirim. Kısa sürede güvenlik olarakta aynı mükemmellikte olduğunu bilgi edindim ve kararımı nexx markada kıldım. Önümüzdeki haftalarda inş nexx marka kaskımıda almış olacağım.

Bunlar kendim için aldıklarım. Alttakileride eşim için aldım.

Eldivenlerimizde takım olarak Riders marka daha kibar ve daha yumuşak olduğu için onu seçtim.

Bunlar kendim için aldıklarım. Alttakileride eşim için aldım.

Eldivenlerimizde takım olarak Riders marka daha kibar ve daha yumuşak olduğu için onu seçtim.

Moderatör tarafında düzenlendi: