Herkes ayri bir yorum getirmis, kimisi kendince hakli kimisi evet ama mecburuz modunda, kimiside yol bos olsada emniyete yakin takiliyorum demis, bir digeri de demis ki adam haftada iki gun cikiyormus ne anlar fln

yani ne diyecegimi de bilmiyorum acikcasi ama su haftada iki gun cikiyor zaten ne anlar diyen arkadasa hafta ici araba veya evo 250 kullandigmi da belirtmem gerekirmis ya da 180 bin km motosiklet uzerinde yol yapmis oldugumu da mi yazmaliydim bilemedim.. Herkesin ortak bir sikayeti var Turkiye gelismiyor, isler hic yolunda gitmiyor, motosiklet yolu bile yok, vs vs.. Bu ulke bakis acimizi gelistirmezsek ve bireysel cikarlarimiz dogrultusunda hareket edersek nasil degisecek cok merak ediyorum. Dunyanin bir cok ulkesine gittim, bircok trafik sisteminde hem araba hem motosiklet kullandim yani kisacasi bir cok kisinin gormedigi trafik tecrubesini yasadim, suan itibari ile hongkong dayim. Burada da kesmekes bir trafik var ama ne kirmizi isikta gecen arac surucusu ne de bir yaya gordum ustelik yol bos olmasina ragmen bekleniyor.. Bazi seyleri anlamak icin malesef gormek gerekiyor. O yuzden cok fazla konusuyor olmak kupume zarar olacak. Herkese iyi geceler
siz kaç yıldır türkiye'de hatta istanbul'da yaşıyorsunuz merak ettim.
türkiyenin medeni ülke sayılmasının önünde tek engel motosikletlerin emniyet şeridine girmesi midir?
ülkede sistem tamamen çökmüşken (örnekse; eğitim, adalet, sağlık sistemleri. buna ek olarak yanlış vergilendirme, eksik ya da olmayan güvenlik hizmeti, yolsuzluk ve yoksulluk sarmalı) medeni ülke olmanın önündeki tek engel trafikte motosikletlerin pozisyonu mu?
böyle düşünmek en iyi ihtimalle saflıktır.
mal beyanında bulunur gibi evo 250, araba, r6 sayıp dökmüşsünüz ama burada sizin kullandığınız çeşitlilikte araç kullanan çok insan var.
motosiklet kullanırken çoğumuzun iki temel güdüsü var; birincisi zevk almamız, ikincisi -özellikle istanbulda- gideceğimiz nihai noktaya hızlı varmamız. bu ikinci güdüyü gerçekleştirmek için elimizdeki en büyük enstrüman da emniyet şeridi. bu enstrümanı kullanmamız için emniyet-yani polis- defakto şekilde müsaade ediyor. tabii ki burada kimse bunun bokunu çıkaralım, sürekli emniyet şeridinde seyredelim demiyor, çoğumuz trafikte şeritleri arabalarla paylaşarak sıkıştığımızda da emniyet şeridine girerek ilerliyoruz. arkadaşın yaptığı bence çok doğru bir uygulama olmuş. kamu vicdanında da sorun yok ki polis cezasını yazmış yollamış.
bence olayları -özellikle türkiye bazında değerlendirirken- çok boyutlu bakmayı deneyin. sonuçta burası alaturka bir sistemin hüküm sürdüğü ve süreceği bir yapı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
kanunen yasak olup da cezai durum nasıl olmaz anlam vermek zor?
ben savcılıkta çalışıyorum hocam. kanunen yasak olan her bir eylemin cezası muhakkak vardır.
madem savcılıkta çalışıyorsunuz şu konuda bizi aydınlatır mısınız;
standart bir türk insanının günlük hayatında işlediği (çoğu kabahatler kanunda yer alır) suçlar savcılığa geliyor mu?
örnekler:
yere tükürmek, camı açıp bağırıp çağırmak, birini tehdit etmek, saat 22:00den sonra yüksek sesle müzik dinlemek, toplumun huzurunu kaçırmak?
bunların hepsi suç ama kimse savcının karşısına çıkmıyor.