Geçmiş olsun, yan mı yattınız hocam ?
Geçmiş olsun, yan mı yattınız hocam ?
size bir uzman sorusu 2015 600 rr ın kafa grenajı ve yan grenej fiyatlarını bilen varmı sorunun cevabı bende ilerleyen saatler de gelecek şapkanız uçacak resmen :queen:
niyemi sordum bu soruyu dün mazgalın üstünde yanlayınca insan merak ediyor haliyle
yanlar ıkıser parçadan oluşuyor ve sag ve sol ve kafa 12 bın tl falan tutuyor 5 parça. sadece kafa 2600.yanların usttekı pahalı.size bir uzman sorusu 2015 600 rr ın kafa grenajı ve yan grenej fiyatlarını bilen varmı sorunun cevabı bende ilerleyen saatler de gelecek şapkanız uçacak resmen :queen:
niyemi sordum bu soruyu dün mazgalın üstünde yanlayınca insan merak ediyor haliyle
yanlar ıkıser parçadan oluşuyor ve sag ve sol ve kafa 12 bın tl falan tutuyor 5 parça. sadece kafa 2600.yanların usttekı pahalı.
kafa 3330 tl yanların üstteki 2200 alttaki 2000 tl çarpı 2 eşittir 11500 :queen: (servise sorduğum güncel fiyattır )kuyruk , depo ,ön çamurluk ve sele altı küçük parça onlarda kaç paradır allah bilir
Arkadaslar dün pirelli rosso corsa lastiklerimi taktım ve iş yerine yakın bir cadde de lastiklerim henüz rodajdayken fren testi yaptım. 600rr abs için 100-0km de 34-38mt arası değerler çıktı. Lastik rodajı bittiğinde daha güzel bir asvaltta tekrar deneme yapacağım. Böyle bir ölçüm yapanınız varmı ?
nasıl yaptın ki o ölçümü
Ankara'da olsan seninle büyük zevkle deneme yapardım hocam.Arkadaslar dün pirelli rosso corsa lastiklerimi taktım ve iş yerine yakın bir cadde de lastiklerim henüz rodajdayken fren testi yaptım. 600rr abs için 100-0km de 34-38mt arası değerler çıktı. Lastik rodajı bittiğinde daha güzel bir asvaltta tekrar deneme yapacağım. Böyle bir ölçüm yapanınız varmı ?
Guzel fikir. C-abs de takla olayi olmuyo arka teker yerden kesilecek gibi olsa abs beyni hemen on fren basincini azaltarak arka tekeri yere geri oturtuyor. En cok hosuma giden tarafi da bu.
:cat: Yalnız denemelerinde absyi devre dışı bırakabilirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
kafa 3330 tl yanların üstteki 2200 alttaki 2000 tl çarpı 2 eşittir 11500 :queen: (servise sorduğum güncel fiyattır )kuyruk , depo ,ön çamurluk ve sele altı küçük parça onlarda kaç paradır allah bilir