Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Kirmizi, mavi, siyah ve gri vardi. Gri taktirdim, assagida iki tane fotograf mevcut. Ilk karenajli motorum, hep naked bindim simdiye kadar, ne yalan soyliyeyim hic guven vermiyor koruma takozu ama hic olmamasindan iyidir. En azindan motor blok/aksam i yana devrilmeler de korur diye umuyorum.

Tepe den fotograf cekemedim ama kuyruktan one dogru baktiginiz da gidon araliginin hemen icerisinde, sinyallerin ortasina denk gelen bir hizasi mevcut. Yan karenaj larin cok az daha disina tasiyor takoz un uzunlugu.

Kirmizi, mavi, siyah ve gri vardi. Gri taktirdim, assagida iki tane fotograf mevcut. Ilk karenajli motorum, hep naked bindim simdiye kadar, ne yalan soyliyeyim hic guven vermiyor koruma takozu ama hic olmamasindan iyidir. En azindan motor blok/aksam i yana devrilmeler de korur diye umuyorum.

[url]http://s12.postimg.org/o2f111jo9/Photo_7_05_2015_13_09_38.jpg[/url]

[url]http://s12.postimg.org/cnijwf7bt/Photo_7_05_2015_13_10_05.jpg[/url]

Tepe den fotograf cekemedim ama kuyruktan one dogru baktiginiz da gidon araliginin hemen icerisinde, sinyallerin ortasina denk gelen bir hizasi mevcut. Yan karenaj larin cok az daha disina tasiyor takoz un uzunlugu.

kotu durmuyor. hic yoktan iyidir. eski motoru yorgunluktan oldugum yerde dusurmustum. takoz lazim.

Nerede taktirdiniz acaba ? Konsuktakilerde bunlara benziyordu, fiyat ve yer bilgisi verebilir misiniz ?

Bugun motoru teslim aldim Anes'e (kiziltoprak) gittim, cikan orjinal civatanin yerine daha uzunu gerektiginden takamadik, birkac gune hazir olunca taktiracagim, ama bunlar Konsuk da baktiklarima gore daha hafif ve teflon agirlikliydi, goruntu olarak daha iyi ama ikisi de yerli uretim, kaliteleri belli degil ???

ckJriP.jpg

Selam,

Hayırlı uğurlu olsun.

Anes de takıldı (basın ekspres yolu üzeri), bir kaç post önce fiyat yazılmıştı sanırım, 175 tl.

Telefon ile arayıp fiyat i teyid etmeniz de yarar var, satış temsilcisi Erdal bey ile konuşabilirsiniz. Bende civata olmadıgından 2 hafta beklemiştim

Tesekkurler,

Simdi farkettim, sizin ki de Anes deki Turtle Moto, hayirli olsun, ben de kirmizisini taktiracagim su civata isini halledebilirlerse...
Esetabu'ya yerleri ters gelmisti Anes ve Konsuk, bilginiz icin Kiziltoprak daki Anesde de var her rengi, ben orada taktiracagim.

Selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Butun resimleri inceledim de HGS yapistirilan bir motor goremedim, herkes elindemi gosterip geciyor acaba ya da nereye yapistirdiniz ? Daha once camdan cikardigimda yapiskanlari kalmisti, simdi yapistirmak istemiyorum ama camin altinda yerde yok, oneriniz var mi ?

Tesekkurler

Tesekkurler,

Simdi farkettim, sizin ki de Anes deki Turtle Moto, hayirli olsun, ben de kirmizisini taktiracagim su civata isini halledebilirlerse...
Esetabu'ya yerleri ters gelmisti Anes ve Konsuk, bilginiz icin Kiziltoprak daki Anesde de var her rengi, ben orada taktiracagim.

Selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Butun resimleri inceledim de HGS yapistirilan bir motor goremedim, herkes elindemi gosterip geciyor acaba ya da nereye yapistirdiniz ? Daha once camdan cikardigimda yapiskanlari kalmisti, simdi yapistirmak istemiyorum ama camin altinda yerde yok, oneriniz var mi ?

Tesekkurler

hic etiket yapistirmadim. plakadan dusuyor hep. ama her gun karsiya gecmiyorum. surekli yapilirsa sorun olur mu bilmiyorum.

Nerede taktirdiniz acaba ? Konsuktakilerde bunlara benziyordu, fiyat ve yer bilgisi verebilir misiniz ?

Bugun motoru teslim aldim Anes'e (kiziltoprak) gittim, cikan orjinal civatanin yerine daha uzunu gerektiginden takamadik, birkac gune hazir olunca taktiracagim, ama bunlar Konsuk da baktiklarima gore daha hafif ve teflon agirlikliydi, goruntu olarak daha iyi ama ikisi de yerli uretim, kaliteleri belli degil ???

Anes`e yeni parti uygun civata hala gelmemiş. 10-15 güne elimizde olur dediler. Bu korumaların sürüklenmede işe yarayacağını düşünmüyorum ama olduğu yerde yatarsa iş görür.

Arkadaşlar hem arka aks koruma hem de arka sehpa için iş görecek şöyle bir şey takan oldu mu?
http://www.ebay.com/itm/Aluminum-530-44-tooth-rear-sprocket-for-Honda-cbr650F-CB650F-/370843393186?hash=item5657fd1ca2&vxp=mtr

Bugun rodajin 1/3 u nu bitirdim, istanbul-sapanca turladim geldim 300 km kadar 3-5 bin devirlerde fasilali surdum, 250 km den sonra 6 bin devirlere de arada ciktim, su an 350 km deyim, 2. periyod da 7 bin devirler ust limit diye planliyorum, sonlara dogru 8 binlere cikacagim, son olan 3. periyod da ust limit 9 bin olarak planladim, degisken devirlerde surmeye, arada vites degisimleri yapmaya ve motor freni kullanmaya gayret ediyorum, ekleme yapmak yada tavsiyede bulunmak isteyen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

Tesekkurler

Bugun rodajin 1/3 u nu bitirdim, istanbul-sapanca turladim geldim 300 km kadar 3-5 bin devirlerde fasilali surdum, 250 km den sonra 6 bin devirlere de arada ciktim, su an 350 km deyim, 2. periyod da 7 bin devirler ust limit diye planliyorum, sonlara dogru 8 binlere cikacagim, son olan 3. periyod da ust limit 9 bin olarak planladim, degisken devirlerde surmeye, arada vites degisimleri yapmaya ve motor freni kullanmaya gayret ediyorum, ekleme yapmak yada tavsiyede bulunmak isteyen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

Tesekkurler

Eski motorlarımın kullanım kılavuzlarında ilk .. km .. devri geçmeyin gibi ifadeleri olurdu ama 650 F`nin kullanım kılavuzunda ilk 500 km tam gaz kalkışlardan, ani hızlanmalardan kaçının, motoru ılımlı kullanın denmiş. Bence planın uygun. Dalgalı rodaj dedikleri de aşağı yukarı senin yazdığın gibi. Yalnız ilk bakıma kadar üst limit olarak yazdığın devirlerde uzun süre kullanma. İlk bakımdan sonra Allah ne verdiyse..

Yalnız şunu kabul etmek lazım, motorun sesi insanı hep yüksek devirde kullanmaya itiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haklısın. Bu yüzden de geçenlerde doblonun arka camından içeri giriyordum:)

Aman diyim motosikletinize alışmadan gaz kolunu saha sakin kullanın.

Aldığım günden bugüne 8.000 km ye yaklaştım. Eğer bu başıma gelen ilk 1.000 km civarı gelseydi su an doblonun arka koltukta oturuyor olurdum eğer şanslıysam tabi.

Ne zaman durur lastiklerim ne zaman bırakır gazlarsam ivmesi ne olur nerden geçer kurtulurumu refleks halinde yapana kadar sert kullanımlardan uzak durun ltfn

Merhaba arkadaşlar,

Egzoz ve koruma takozları resimleri...
Egzoz için salyangoz yapıldı, tüm bu işlemler Honda Anes motor - Halkalı'da yapılmıştır.

MHxpVa.jpg

hw70Zd.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Egzoz için salyangoz yapıldı, tüm bu işlemler Honda Anes motor - Halkalı'da yapılmıştır.

Hayırlı olsun, Sesini duymak isteriz. Koruma takozları Turtle değil mi? Vidaları gelmiş mi Anes`e? Takozu nasıl buldun? Sağlam görünüyor mu?

Hayırlı olsun, Sesini duymak isteriz. Koruma takozları Turtle değil mi? Vidaları gelmiş mi Anes`e? Takozu nasıl buldun? Sağlam görünüyor mu?

Ben ilk partiden almıştım takozları( Turtle), anca taktırabildim. Malzeme kalitesi iyi gözüküyor. Sağlamlığını denemek istemem açıkcası :)

1100 tlye mal oldu gerçekten farkı görmeniz lazım dunlopları çöpe atarsın yol tutuşu fren mesafesi inanılmaz değişti tavsiye ederim gerçekten

Merhaba arkadaşlar,

http://imageshack.com/a/img673/4961/MHxpVa.jpg
http://imageshack.com/a/img537/3179/hw70Zd.jpg

9.000km geldım hala egsozda kararsızım yurt dısnda saylangoz yapmıyorlar dırek takıyorlar duz boruyla ama TRde saylangoz yapmadan ayarsız olur denıyor anes saylangozu kendımı yaptı sen mı yaptırıp montajını ona yaptırdın ses ve malıyet kısmını paylasırmısın

Egzoz konusunda bende çok kararsız kalmıştım. Aneste çalışan bir arkadaşta cb650 var o taktırdı, sesini ve duruşunu gördükten sonra hemen bende taktırdım.

Ben motoru anese teslim ettim, onlar kendi minibüsleri ile kendi çalıştıkları egzozcuya gönderip tekrar yine minibüs ile anese geliyor.

Egzoz fiyatı 2250 TL
Salyangoz fiyatı 500 TL

9 taksit yaptırma imkanı var.

Honda Aneste yalçın bey ile irtibata geçebilirsiniz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu egzozların fiyatı nasıl oluyor da 2-4.000TL leri bulabiliyor anlamıyorum. Altı üstü delikli şekilli metal değil mi bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar