Şimdiden ikinci elde 2 tane satılık var. Üstelik mondial peşin fiyatına 9 taksit yaparken adamlar 10 bin ve 10.500 gibi fiyatlara peşin satıyorlar. ne çabuk pişman oldunuz be arkadaşlar. Almadan hiç mi plan yapmıyorsunuz? Sıfırı o fiyattan taksitle verilirken kim alır o fiyata, üstelik kullanılmış ve nasıl kullanıldığı bilinmiyorken?
Umut dünyası naaapçan,belki olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Selâmunaleyküm millet.600 kmye geldik.Gördüğüm olumsuz tespitler...
Durun yaa bu motosikleti Mondial beni susturmak için beleş vermişti sanki
Ön taraftan ses geliyodu takur tukur,sonunda buldum :rendeer:
Görüldüğü üzere farın altında soket var,baya bi boştaymış
İkinci olarak zincir korumada çizik oluştu,hoplayıp zıplarken çanta demiri mi çarpıyor acaba ? Bunu kilolu iki arkadaşı bindiripte denemek lâzım
Üçüncü olarak arkadan zincir çarpması gibi ses geliyordu,rodajı bekleyip 200-300 kmde bir yağlarım,iyice bir salsın kendini sonra ayarlarız diye düşünmüşken onuda bulduk.Zincir çarpmasın diye kullanılan takozların birinin vidası ya hiç yoktu ya da düşmüş.
Şu an en çok merak ettiğim geçen de yazdığım benzin ışığı meselesi.Yaklaşık 9 litre harcadıktan sonra benzin ışığı yanıyor.Depo 17 litre.Fabrikaya bildirdim,cevap bekliyorum.Şimdilik bu kadar.