Gaziantep - Türkoğlu - Kaledibi - Bahçe - Nurdağı turu

valla helal olsun çok harika bir gezi olmuş,ekinlerbaşak vermeye başlamış ,eskişehirde daka bir karış oldu,gezinize güzel demiyorum ,samimiyetle söyleyeyim on nomara bir gezi olmuş ,çok beğendim emeğinize ve yüreğinize sağlık,herşey gönlünüzce olsun eskişehirden selamlar, HAYAT GEZİNCE GÜZEL !

güzel düşünceleriniz ve duygularınız için teşekkür ederim. Eskişehire selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

valla helal olsun çok harika bir gezi olmuş,ekinlerbaşak vermeye başlamış ,eskişehirde daka bir karış oldu,gezinize güzel demiyorum ,samimiyetle söyleyeyim on nomara bir gezi olmuş ,çok beğendim emeğinize ve yüreğinize sağlık,herşey gönlünüzce olsun eskişehirden selamlar, HAYAT GEZİNCE GÜZEL !

İzmir İl Temsilcisi
Elinize emeginize saglık . Güzel bir gezi konusu olmuş. :cat:

Fotolara bakamadım nurdağını aştı isen helal olsun diyorum 1 sefer kamyon ile geçtim bizim şoför acemi idi adam inene kadar kan ter içinde kaldı

çok güzel gezi, anlatım ve fotoğraflar da süper, tam benim tarzımda birgezi :)

Çok güzel olmuş Emeğine sağlık abi :) bende yakın tarihte(ehliyeti alınca) Yamaha YBR'yle bu tarz bir gezi yapabilir miyim yanıma neler almalıyım bir profesyonel olarak sana sorayım :)

çok güzel gezi, anlatım ve fotoğraflar da süper, tam benim tarzımda birgezi :)

teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

emeğine sağlık güzel olmuş

teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

Elinize, emeğinize sağlık.

Çok güzel bir gezi olmuş.

teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Çok güzel olmuş Emeğine sağlık abi :) bende yakın tarihte(ehliyeti alınca) Yamaha YBR'yle bu tarz bir gezi yapabilir miyim yanıma neler almalıyım bir profesyonel olarak sana sorayım :)

profesyonel değilim. amatörüm. nacizane kullanmaya çalışıyorum. özelden sana telefonumu yazıyorum. gaziantepteymişsin. daha detaylı görüşebiliriz. hatta kısa mesafeli gezi programı yapabiliriz. önceki motorum ybr 125 ti, hafif olduğundan onunla bu tür dağ yollarında gezmek daha kolay. ama hiç tecrüben yoksa iyice motora hakim olup öyle yollara çıkmak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar