12 gün önce 3800 TL ye aldım plaka ruhsat dahil sıfır.Motoru kullanırken vites küçültme size sorun yaratabilir çünkü topuktan küçültülebiliyor ama zamanla bu sorun ortadan kalkıyor.Motor çok hafif küçük şirin bişey.İlk aldığım gün arkamda bir arkadaşla ve ben toplam 150 kilo yüksek yokuşu çıkmadı malesef ama buda motorun henüz yeni kullanıldığından ve açılmamasından kaynaklanıyodu.Motoru bisüre kullandıktan sonra kastettiğim yüksek yokuşu kaldırıyor ama rahat kaldırdığını söyleyemem belkide motoru açmam gerek tamamen bilmiyorum.Yakıt olarak çok çok iyi motor.Soğuk havalarda cikleyi kaldırarak 3-4 dakka motoru çalıştırıp beklemeniz lazım aksi takdirde hemen istop ediyor normal bişey bu.Motordaki titreşim az derecede.Rüzgarı fazla yemiyor.Motor küçük olduğundan heryere rahatlıkla girebilirsiniz.Scooter dan vitesliye geçmek isteyenler için on numara bir motor bende böyleydim ve bu motoru aldım alışma süreci çok zevkli insan sürdükçe daha süresi geliyor.Bu arada hız olayını test etmedim malum yeni aldık rodaj döneminde motoru zorlamak istemiyorum ama 97 cc lik motordan fazla hız beklememek lazım ama benim için geçerli değil bu

Benim izlenimlerim 12 günde bu kadar.Dediğim gibi scooterdan vitesliye geçiş yapmak isteyenler için on numara motordur.Makul fiyatta yarı otomatik almak isteyenler içinde iyi bir tercihdir nede olsa honda bu kalite kokuyor motorun heryerinden... Bu arada vergiside yok motorun buda önemli bir faktör olabilir sizin için