Bugün tesadüfen (aslında her binişten önce bakmak gerekir, benim hatam), giderken arkadan motoru görenler zincirimin çok bol olduğunu söylediler, zaten motoru aldığım yerdeydim, gerdiler zinciri tekrar (360km'de alet), ancak rodajda 4000d/dk limitini geçmekten olduğu söylendi.
Rodaja uymaya dikkat ediyorum. Ancak ne kadar dikkat etsek de, 4.000 d/dk pek uyulabilecek bir kısıtlama değil. Vites büyütsem 4.000 d/dk'da motor neredeyse stop edecek noktaya geliyor. Düz yolda bir süre devamlı 5.000 (+-500) gittiğim hatta ışıktan mecbur seri kalkışlarda daha yüksek devirlere geldiği oldu. Ancak öyle son hız denemiş veya çok anlık yerler dışında devri çok yükseltmiş değilim.
İlk 700km'de 4.000d/dk sınırına kesin titizlikle riayet edebilen olduğunu düşünmediğimden, uyarayım istedim. Zinciri binişlerden önce kontrol edin, ben bugün şanslı olmasaydım başıma büyük iş açabilirdi o bol zincir.
Şimdiye kadar hiç kontrol etmedim zinciri. Söylediğin iyi oldu. Yarın sabah bi kontrol ediyim. Benimki de 690km'de.