[Bursa - MT]

Berkut neden olmasın?

Herkes sevdiği motora binsin. :)

Kesinlikle abi.

Aslında gönlüm istiyorki Dl 650 dursun , yanına bir enduro-cross alet alıyım Ktm exc 250 falan. Fakat maddi açıdan olmaz.

O yüzden 2 şekildede kullanılabilecek Crf 250l var.
Ama aldıktan sonra araziye girip, eve dönüşte asfaltta bu alette gitmiyormuş ya diyip pişman olmaktan korkuyorum.

Bir yandanda V-stromun benzini içişi crf ye dahada yakınlaştırıyor beni.

Merhabalar, Bursa'da bildiğiniz satılık gv 250 var mı? Ay sonunda almayı düşünüyorum.

Merhaba, Çalı taraflarinda gidilecek tavsiye edebileceğiniz güzel yerler varmi(güzel yerlerden kastım gezip görulebilecek yerler) ?

Merhaba, Çalı taraflarinda gidilecek tavsiye edebileceğiniz güzel yerler varmi(güzel yerlerden kastım gezip görulebilecek yerler) ?

Çalıdan kayapaya oradanda eski kemalpaşa yoluna girerek dağ yolundan köyler geçebilir ve söğütalan köyündeki suçıkan mesire alanındaki mağra ve piknik alanını gezebilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Merhabalar, Bursa'da bildiğiniz satılık gv 250 var mı? Ay sonunda almayı düşünüyorum.

Hiç denk gelmedi. Ama seçimin güzel.

Kasko yaptıran var mı arkadaşlar?veya şu marka digerlerine göre uygun fiyat çekiyor diyebileceğiniz var mi? Çalıntı kaskosu yaptırmak istiyorum özellikle tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.

Kasko yaptıran var mı arkadaşlar?veya şu marka digerlerine göre uygun fiyat çekiyor diyebileceğiniz var mi? Çalıntı kaskosu yaptırmak istiyorum özellikle tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.

Bildiğim kadarı ile çevremde yüksek maliyeti yüzünden kimse motoruna kasko yaptırmıyor.
Firmaları arayıp, fiyat araştırması yapmak lazım.

Merhaba,

Ben de geçici bir süreliğine bursadayım, fırsat olursa buluşmalara da katılmak isterim. 16 Plaka 0 km NC750X'i groupama'dan 1430TL ye kasko yaptırdım 1 ay önce.Kapalı garaj şartı yok, muafiyetsiz, 2000 TL aksesuar, 2000 TL koruma ekipmanı da poliçeye dahil

Arkadaşlar Gemlikte olan cross gösterilerine gitmek istiyorum 24-25 arasindaymis yarin sabahtan gitmek istiyorum gelecek var mi ? Sabah erken çıkacağım 2 de iste olmam gerekiyor

Yanlış görmüsüm araçla giderken görmüştüm bizde pazar günü sabahı gideriz :) ama 24-25 olsaydı daha iyi olurdu
Pazar gunu hava nasil acaba ?

TMF.org.tr de 24-26 arası yazıyor

Yav zaten yarin ayin 25 i Berkut :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tracer 7
Meraba arkadaslar...pazartesi is icin Eskişehir'den Bursa'ya gelicem.motorla gelmek gibi hevesim var biraz yol yaparım diye....fakat yaklaşık 10 senedir Bursa'ya gelmedim.yollarini unuttum...otogarın olduğu mevkiye gitmek icin,sehir trafiğine takılmadan nasıl gidebilirim?sabah 9 da varmam gerekiyor cunku...Bursa'ya yaklaştığımda hangi tabelaları takip etmem gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Meraba arkadaslar...pazartesi is icin Eskişehir'den Bursa'ya gelicem.motorla gelmek gibi hevesim var biraz yol yaparım diye....fakat yaklaşık 10 senedir Bursa'ya gelmedim.yollarini unuttum...otogarın olduğu mevkiye gitmek icin,sehir trafiğine takılmadan nasıl gidebilirim?sabah 9 da varmam gerekiyor cunku...Bursa'ya yaklaştığımda hangi tabelaları takip etmem gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Kardeş , yenişehirden sonra bursaya girişte bizim otoban dediğimiz çevre yoluna sapıp istanbul istikametine gideceksin , Gemlik yoluna çıkacağın yerde bursa istikametine yeniden döneceksin , otobüs terminaline varmış olacaksın...

Aşağıda harita üzerinde gösterdim..

https://goo.gl/maps/6ysUg

Cumartesi günü sabahtan Samet ile gitmiştik bizde.Yolda durup bi panorama aldım sadece.:)

Hep Gezmiyelimde birazda sosyal etkinlik yapalım dedik. Katılan arkadaşların ayagına sağlık.

Sabah doğada miss gibi kahvaltıyla başladı etkinlik.

13 motor iki araç ve toplamda 17 kişilik bir buluşmayıda geride tadı damağımızda kalarak bırakmış olduk. Yeni arkadaşlar ile tanışmak kaynaşmak güzeldi. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar