[Bursa - MT]

Arkadaslar merhaba ismim sadık bursa kestelde oturuyorum rks titanic 150 motorsikletim var gezilere bende katılmak isterim inşallah sizlerin hızına yetişebilirim.

Hoşgeldiniz.

Gezilerimizde hız yaparak hava atmak yerine,gezip görerek keyif almayı amaçlıyoruz.
Bu sebeple hızı hiç düşünmeyiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Alsakmı abi birertane. Yakıtı sorun etme LPG benden. Bedefaya gezeriz.:cherry:

Alalım alalım.

Dağ bayır kafamıza göre aheste aheste gezeriz.

Abi bugün yeni motorla oglumla turladık. Oğlumun dediği ilk şey bunun koltuk bizimkinden çok iyi. :queen:

Neler donuyo burda uzun zamandir yogunluk foruma giremiyodum artik bende burdayim gezilere tam gaz devam hele su havalar biraz daha isinsin bakin neler olucak :)

Aslında bende gelmeyecek yazdım ama maalesef düzeltme yine şovunu yapmış;)sen çok çalış para kazan bol bol gezelim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yaz gelmeyecek arkadaşlar malesef önümüzdeki ayları kış gibi geçireceğiz :cat: (inancı kalmadı)

Aynen coskun ama artik hafta sonlari birliktwyiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Yakup sanki yaz hic gelmicek gibi duriyo bu jaftada hava kotu :(

Yaz elbet bir gün gelecek, hem de tam gelecek.:cat:

Sonra da 'Keşke biraz hava serinlese' diye dua edeceğiz. :)

Beni kendi kendime söz verdim, bu sene sıcaktan şikayet etmeyeceğim. Aslında ufak bi güneşte bile şikayet eden birisiyim ama beni bile biktim soğuktan.
:)

Heran Dl 650 yi satıp Crf 250 ye geçip kendimi dağlara vurabilirim. Ciddiyim, cross aşkı iyice bastırdı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar