Evet, yolcu selesine sabitleniyor.
Detayları şuradan görebilirsiniz.
http://www.kriega.com/us-20-drybag/
Bu hızlarda motosiklet nasıl? Kontolü zorlaşıyor mu yoksa doğal olarak bu hızlarda gidebiliyor mu?
Anlatığınızdan devir kesiciye girdiğini çıkartıyorum ben de.
Kesinlikle herhangi bir güvensizlik vermiyor. Hatta arabayla oldukça hissettiğim viyadük bağlantı yerlerinden stabil şekilde geçiyor. Gidon da herhangi bir titreşim veya güvensizlik hissi yaratacak bir izlenim elde etmedim. En büyük sorun, rüzgarın beni bir güzel dövmesi![]()
Dostum selamlarMerhaba CengoCenk,
Öne rüzgarlık yaptırma gibi bir arayışın varmı? Yani bu şu da demek; bir yerle konuşup derdini anlatıp böyle bişey yaptırılabiliyormu? Çakma görüntü olmayacak şekilde böyle bir şey olası ise, ortak arayışta olanlarla beraber aynı yer ile fazla adet için konuşabiliriz?
Dostum motor isi estetik isidir. Istedigin renk yesilse bekle. Ama grisi de hosuma gidiyor dersen direkt al. Sen grisini gercek olarak gordun mu?hatırlarsanız fuarın ertesi günü kaporayı vermiştim. geçen perşembe kawasakiden aradılar. Ahanda geldi motor hemen bilet alayım mı diye açtım telafonu, amma velakin; Yeşil renğin gemiye binmesi mayısın 15 ile 30u arasında gelmesi 15 gün gümrüğk vs trafiğe 20. günde çıkarsın dediler.r::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
haziranın sonunu getirdik. ellerinde 2 tane füme vardı; ne yapsam fümeden bir tane kapatsam mı? :silent:
Sanırım ilk rodaj bitiren kişi benim. Motorun limitlerini deniyorum şu anda. 5. vitese kadar 13 bin devire kadar sorun yok.
Ancak 6. viteste 11 bin devirden yukarı aleti çıkartamadım bir türlü. O yüzden maks 160 km civarı hıza çıkıyor. Daha fazlası malesef yok. 11 bin devirde kesici olma ihtimali var mıdır?
NOT: Hız meraklısı değilim. Bu deneme tem de sakin trafikte yapıldı. Derdim gerektiğinde ne kadar hızlı olabileceğini öğrenmek. Yoksa devamlı hızlı gitmek gibi bir derdim yok kesinlikle.
Gördüm Cenk, beğendim hatta. varya eğer ilk önce yeşili görmeseydim önce fümeyi görseydim direk fümeyi alırdım. ama işte ilk seferde yeşili görünce :joker: ..
hani bir kıpırdan ma oldu şöyle ::xs22::::143::::160:: bişi oldum.![]()
Fümede güzelde yeşil bir başka güzel olmuş, boyası bizim ninja 300'lerden daha bir havalı daha bir kaliteli duruyor. :bounce:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1440685709_9519e9f36587d1105c24c10a4de6e02e