arkadaslar bugun ilk uzun yolumu yaptim oda bornovadan-urlaya gittim 50km olmasi gerekiyo sele gercekten cok rahatsiz etti 20kmden sonra totoda iyice agrilar basladi sizde durumlar nedir
Daha bir hafta öncesine kadar düz yolda 120 km hıza ulaşan motor bugün düz yolda 100 kmye zor geldi yokuş ta gaz yememeler falan ne olmuş olabilir ?
arkadaslar bugun ilk uzun yolumu yaptim oda bornovadan-urlaya gittim 50km olmasi gerekiyo sele gercekten cok rahatsiz etti 20kmden sonra totoda iyice agrilar basladi sizde durumlar nedir
gidonun sol tarafi gevsemiz herhalde sallaniyo nasil sıkabiliriz motorcuya goturecek zamanim yok
arkadaşlar karar değiştirmezsem drift almayı planlıyorum sıfır. 2014 model 3000, 2015 model 3500 TL. Ne gibi farkı var iki modelin?
Bence 500tl lik bir fark yok arada 2014 al gitsinarkadaşlar karar değiştirmezsem drift almayı planlıyorum sıfır. 2014 model 3000, 2015 model 3500 TL. Ne gibi farkı var iki modelin?
http://i.hizliresim.com/ogYVzm.jpg
Bugün fırsat bulunca zinciri gerdim, temizleyip yağladım.
Birde güzelce yıkadım boncuk gibi oldu maşallah![]()
Kesinlikle değer ben kullaniyorum fiyat/performans ürünü renk doygunluğu biraz zayıf bence onun dışında harika wifili öneririm büyük kolaylıkarkadaslar sj4000 aksiyon kamerasi kullanan varmi bu hafta icinde almayi planliyorum ama degermi sizce
benimkinin fotografini atsam motorlarimizin ayni olduguna inanmazsin![]()