Toprak Razgatlıoğlu Assen Pistin’de 3. galibiyetini kovalayacak

İspanya’da duble yapan genç yeteneğimiz Toprak Razgatlıoğlu bu hafta sonu Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda’da piste çıkacak.

İspanya’daki FIM Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'ndaki birincilikleriyle bütün dikkatleri üzerine çeken Kawasaki Pucetti Yarış takımının pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 18 Nisan Cumartesi günü TSİ 18:50’de sezonun 3. yarışına çıkacak. Hollanda’nın Assen Pistin’de yapılacak Superstock600 Şampiyonası 13 tur (59,215 km) üzerinden koşulacak. Üçüncü ayak yarışının serbest antrenmanları 17 Nisan Cuma günü sıralama antrenmanları ise 18 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Razgatlıoğlu 50 puan ile Genel Klasmanla birinci sırada yer alıyor.

F4kDB8.jpg

HARUN ÇABUK İKİNCİ YARIŞINA ÇIKIYOR

Avrupa Gençler Kupası’na talihsiz bir başlangıç yapan genç sporcumuz Harun Çabuk’un yarışı ise 19 Nisan Pazar günü yapılacak. Assen pistinde 10 tur (45,420 km) üzerinden koşulacak yarış TSİ 16:05’te start alacak.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

Ekli dosyalar

• superstock-assen-toprak-razgatlioglu-kawasaki,.jpg
    superstock-assen-toprak-razgatlioglu-kawasaki,.jpg
    85.1 KB · Görüntüleme: 11,442
Takipteyiz Toprak kardeşim inşallah alır yine yarışı. Harun da podyuma çıkar inşallah.

Sen yapma bari admin.
Assen pistin'de değil, Assen pistinde olacak

admin başkasının en küçük hatası olsa siteden atar, üyelik kurallarında yazıyor imla kurallarına uymak gerektiği, ama kendisi hiçbirşeye uymuyor nedense. sayın admin belki bu yazımdan sonra beni forumdan uzaklaştıracaksın ama biz üyeler olmasak bu site bi hiç!

3. yarış ve yine muhteşem bir yarış çıkardı Toprak! Pole çıktığı yarışı lider bitirdi ve 3. galibiyetini aldı. Yarışın başında Rinaldiye ortasında da Yamaha pilotuna geçilse de hemen karşı atakla liderliği geri aldı ve son 2 turu rahat bir şekilde önde götürerek 1. bitirdi. Tebrikler Toprak.. ::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Hocam yayını veren tv kanalı hangisiydi.. Google'da bile aradım bilgi yoktu.. :pr:

Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam.. En azından yarışları nereden takip edeceğimizi biliriz.. :cat:

kızmayın adminime! ortaya o kadar giydiriyorum bir kere sözlüye kaldırdı :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Ok.. Bu linkten gayet kesintisiz ve kaliteli izleyebildim..

http://www.video.mediaset.it/dirette-web/276/superbike.shtml

bu link çalışırsa varyaa. Allah razı olsun. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

şerefsizler bizim ülkeye yayını durdurmuşlar. :pale:

ulan kırk yılda bı bır spor dalında basarılı oluyoruz yarısı nerden ızleyecegımızı sasırıyoruz nedır kardesım bu ulkede futbol dısında hıc bır spor spor degıl sankı bı kanalda yayın yapmazmı ya.

Trt spor vs. gibi devletin kanalı neden yayın yapmıyor acaba ? Türk bayrağı ve İstiklal marşımızın çaldığı avrupanın ortasında yapılan bir yarış.. Kaçak göçek linklerle izlemeye çalışıyoruz.. :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

bende link bekliyorum bulamadım bir türlü tekrarını izleyelim bari

Hocam tekrarını bulursanız link alabilir miyiz ? Ben bulamadım.. :thumright

Trt spor vs. gibi devletin kanalı neden yayın yapmıyor acaba ? Türk bayrağı ve İstiklal marşımızın çaldığı avrupanın ortasında yapılan bir yarış.. Kaçak göçek linklerle izlemeye çalışıyoruz.. :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Hocam tekrarını bulursanız link alabilir miyiz ? Ben bulamadım.. :thumright
bendede link yok youtube alt üst ettim bulamadım bir türlü

hayır ben anlamıyorum abı bu cocuklar kenan dahıl yıllardır basarılı oluyor ınanın bı bızım gıbı motorsıklet sevdalıları haberdar bu basarılardan motorla ılgılenmıyenler bu bırıncılıklerı sampıyonlukları duymak bı yana bu sporculardan bı haber bır suru ınsan var ılgı alaka sıfır devlet bıle gereken onemı vermıyor ulan borumu yıllarca ımrendıgımız motorsporlarında basrılı oluyoruz hemde bu ımkansızlıklarla ama yok futbolda futbol . ulan 2003 yılında dunya kupasında 3. olduk tarıhımızde ılk defa yer yerınden oynadı bu kenan 3 kere dunya sampıyonu oldu cık sokaga sor kenan sofuoglu kımdır dıye mal mal suratına bakarlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Helal sana Toprak...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar