www.motoin.de

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Son düzenleme:
Az önce mail geldi siparişim kargoya verilmiş. Verdikleri kodu yazıyorum gonderi takibi için ama kabul etmiyor. Üyelik falan mı gerek dhl.de sitesi için?

Az önce mail geldi siparişim kargoya verilmiş. Verdikleri kodu yazıyorum gonderi takibi için ama kabul etmiyor. Üyelik falan mı gerek dhl.de sitesi için?

Hocam Logistik den gelen maildeki linke tıkla, 1-2 harf ile başlayan Ausländische Sendungsnummer kodunu ptt kargo sorgulama alanına yapıştır bilgiler Tr e ürün girmişse çıkar.

@Compa

Features:

WindOut windproof membrane (su geçirmezmiş)
EN 1621-1 certified Force Tech protections on shoulders and elbows (en 1621-1 omuz ve dirsek korumaları varmış)

shark raw kaska anes motordan yada başka türk sitelerden bakabilirsin

Hocam Logistik den gelen maildeki linke tıkla, 1-2 harf ile başlayan Ausländische Sendungsnummer kodunu ptt kargo sorgulama alanına yapıştır bilgiler Tr e ürün girmişse çıkar.

@Compa

Features:

WindOut windproof membrane (su geçirmezmiş)
EN 1621-1 certified Force Tech protections on shoulders and elbows (en 1621-1 omuz ve dirsek korumaları varmış)

shark raw kaska anes motordan yada başka türk sitelerden bakabilirsin

Sorunda o bende harf ile başlayan bir kod yok. 12 haneli bir kod var. Linke direk tıklıyorum dhl.de sitesine giriyor orada da bulamıyor gönderiyi :silent:

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Sitede fiyata %18 kdv hesaplaması eklenmiştir diyor doğrumudur ?

dostlar ben bu iki ürünü almak istiyorum ama pek anlamıyorum misal mont korumalımı iyimi korumaları nasıldır sizce ? Yada bunu alacağına bu daha iyi daha güzel gibi fikriniz varsa alıyım :)
kask:
http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Spidi-NET-RACE::20280.html
mont 1:
http://www.motoin.de/Helmets/Jet-Helmets/Shark-RAW-Stripe::29447.html
mont 2:
http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Buese-IMOLA-Racing-Jacket::21677.html

Kaskta, gözlüğün altındaki siyah maske plastik. Yani kask açık kask, o maske sinekten tozdan topraktan koruyor sadece.
Rüzgar geçirmiyor ama, yandaki kapaklardan dolayı bayağı bir rüzgar sesi geliyor.
Genel olarak ben memnunum ama, parasal açıdan bakınca hakkını vermiyor bence

Sana gelen mailde şöyle bir yazının altında link olması lazım, onu tıkla:
"Wenn Sie sich einen Überblick über den Sendungsstatus verschaffen möchten, klicken Sie auf den nachfolgenden Link:

Evet o linke tikladigimda da ayni hatayi veriyor. Attigim resimdeki sayfa aciliyor

Evet o linke tikladigimda da ayni hatayi veriyor. Attigim resimdeki sayfa aciliyor
Akdeniz Üniversitesi Hakan Kütükçü adına verilmiş bir sipariş. Şu an dhl kargoda ve henüz Türkiye'ye giriş yapmamış. Haftaiçi ülkeye giriş yapar. Aksilik olmazsa cumaya kadar alırsın. Bi ihtimal öteki haftabaşında gelir sana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Dün bilgiler girilmiş, bugün de dhl merkezine sevkedilmiş ürünün.

Sorun duzeldi su an taismasa gorunuyor. Umarim bi aksilik cikmazda ugrasmam bi daha.

Merhabalar,motoin den almış olduğum kask+mont+hediye eldivenim şuanda teslim edildi :) Tam 11 günde gelmiş oldu.
Ücrete gelince 1030 lira mont 1100 lira kask 160 liralik acerbis marka eldiven bu belli bir harcamaya hediye geldi.
Toplam ödedigim tutar kargo dahil siteye 2200 lira gibi bir rakam...ptt ye ise ödedigim vergi 44 lira :) ben açıkcasi 400 lira falan bekliyordum çok şaşırdım ve mutlu oldum :))

Merhabalar,motoin den almış olduğum kask+mont+hediye eldivenim şuanda teslim edildi :) Tam 11 günde gelmiş oldu.
Ücrete gelince 1030 lira mont 1100 lira kask 160 liralik acerbis marka eldiven bu belli bir harcamaya hediye geldi.
Toplam ödedigim tutar kargo dahil siteye 2200 lira gibi bir rakam...ptt ye ise ödedigim vergi 44 lira :) ben açıkcasi 400 lira falan bekliyordum çok şaşırdım ve mutlu oldum :))

Benimde kargom bugün geldi. 485 TL civarına 82 TL ödedim PTT'ye bir yanlışlık olmasın?

Arkadaşlar gönderimi almanya içi yaptıran var mı? Almanyada yaşayan bir akrabama gödnerip onlara getirmeyi düşünüyorum. Almanya içi ne kadar sürüyor? Hiç bu şekilde alışveriş yapan oldu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar