Ucuz online alisveris sitesi - Benden kiyak

Sizlere motoin.de gibi ucuz bir site daha sunuyorum,

http://www.motardinn.com

3-5 gun icinde DHL'le yolluyorlar ama DHL fiyatlari Motoin gibi sabit degil agirliga gore. Cok sey alirsaniz kombine yapip karliya geliyor.

Hayirli olsun.

denemelik bir mont ekledim 74 euro kargo çıktı ve gümrükte eklersek %20 pek bir anlamı kalmadı

Motoin de akmaz kardeşim. hemen kargo yazan iki ürün aldım bugün tam 2 hafta oldu sipariş vereli. Daha sevk bile edilmedi :)

motardinn den getirip satmayı düşünüyorum ben de :) ispanya sitesiydi sanırım.

denemelik bir mont ekledim 74 euro kargo çıktı ve gümrükte eklersek %20 pek bir anlamı kalmadı

Şu an nasıl bilmiyorum ama 2 sene kadar önce bu özel şirketlerde gümrük olayı şöyle idi;

1- Mal ülkeye geldiği zaman "ordino" adında bir belge için (ürün fiyatından bağımsız olarak) sizden o zamanın parası 150 lira istiyorlardı.

2- Gümrük işlemlerini yapmak için 50 lira komisyon bedeli istiyorlardı.

3- Bunlardan sonra gümrük vergisi ödeniyordu.

Yani o sistem devam ediyorsa, gümrükte mal bedelinin %20 si ile kurtulamıyorsunuz. Yurt dışı ürün getirtirken her zaman için devlet postası kullanmanın faydası oluyor.

Allah Allah , ben uc parca siparis verdim , Tayland'a 73 dolar shipping verdi. Uc parca icin uygundu bana. Birde istedigim sizelar vardi.

Wn2p32.jpg

Motoin de akmaz kardeşim. hemen kargo yazan iki ürün aldım bugün tam 2 hafta oldu sipariş vereli. Daha sevk bile edilmedi :)

eady for shipment: circa 3-5 days bu yazı yoksa zaten tedarik süreci vardir, ben kask aldım 1 haftada elime sorunsuz geldi açıkcası. Mail atarsanız geri dönüşte yapıyorlar :)

1 haftada nerden ne geliyo be kardeşim..
Postacı 3 günde postaneden bizim ikametgaha gelemedi..

Buradan alışveriş yapan var mı son zamanlarda? bazı ürünler çok uygun.Alpinestars avant deri mont 250 Euro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar