@zero
Dostum orta sehpada ise debriyaja basmadan geçer vitesler.
Ama motor yan ayakta duruyor iken yada arka teker yere deyiyor iken vites debriyajsız geçiyorsa problem var demektir.
@salih
Valla sabırsızlıkla bekliyorum bu alarm işini. Biz takabilirmiyiz bunu?
Aman haberdar et bizi gelişmelerden.
Hemen bende sipariş vereceğim senden gelem habere göre
Bu şekilde debriyaj kullanmadan vites geçişleri bi probleme işaret.. ama senin motosikletin yeni, bu kadar kısa süre de niye arızalansın.. vakit kaybetmeden bi servise uğra derim.
@salih
Valla sabırsızlıkla bekliyorum bu alarm işini. Biz takabilirmiyiz bunu?
Aman haberdar et bizi gelişmelerden.
Hemen bende sipariş vereceğim senden gelem habere göre
abi çoook ciddi bir problem olmadan imkanı yok uğramam. artık ufak tefek işlerini kendim yapabiliyorum ve bu motoru uzun süre kullanmayı düşünmüyorum ama eğer kullanırsam da motorun rektefesini dahi kendim yapıp ne doğru ne yanlış yüksek cc makinaya geçmeden ucuz yoldan öğrenmek istiyorum. bir de senin motorun son hızı kaç salih abi? ben 1300-1400 km'de motul 5000 10-40 yağ koyduktan sonra son hızda bi 5 km lik (yani 105 kmh) bi artış ve rahatlama oldu.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Arka ampul ve yağını değiştirdim bugün. Fatih problem yok. Hergün kullanıyorum zaten. Mayıs, haziran, temmuz, ağustos farketmez![]()
Valla zero kardeş motosiklet lerdeki şanzıman araba gibi değil. Debriyaj teli kopuk motoru servise sürerek getiren ustalar var bu dünyada. Uygun deviri yakalarsan debriyajsız şak diye vites değiştirebiliyosun motosiklette.
Http://www.youtube.com/watch?v=N_9qNGuemjw
@adil abi
Hayırdır abi gece gece xxx:mrgreen:
Şu manuelini bi tercüme edeyim, alet edavatı toplayıp girişicem yakın zamanda... Ekstra birazda kablo bulundurmak lazım gibi mevcut kablolar yetersiz gelebilir diye..
Beni takip etmeye devam edin.. :cherry:
Valla benim yakın zamanda denemem olmadı 2000 li km lerde 110 yapmışlığım var çevre yolunda ama kısa süreli..max 90-95 stabil gidebiliyordum.. Kısmetse yarın çevre yolunda olucam yine ama havalar bi ısınsın tekrar bi deneme yaparım.. yoksa ben hızdan ziyade yavaş yavaş sağı solu izleyerek sürmeyi seviyorum.. sır bu yüzden şehir içi kullanımı rahat olacağını bilsem cruiser alıcam zaten..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Adil Abi bu nedir? Neyin çetelesini tutuyorsun..![]()
Göstergeye bağlanan km teli gevşemiş olabilir. Wolf'te değil ama başka motosikletimde aynısı olmuştu. Bağlantı noktasını sıkınca düzelmişti.
ayni sorun bende de var. Km telinin baglanti noktasindan kastin on tekerlegin yanindaki yer mi
@rs_guven hayırlı olsun güle güle kullanın. Wolf'ların jantlar ybr'den daha geniş zannedersem ?
Bu arada İstanbul genelinde motor bulamadık, salcano'yu aradığımda ise mh görevlisi bayilerle görüşün, size motor talep etsinler dedi. Birkaç bayi ile görüştüm sadece birisi olumlu döndü, o da haziran sonuna doğru gelecekmiş tarzı dönüş yaptı. Bakalım nasıl temin edebilicez.Son çare düzce bayisi.Ama onlarda da gri renk yok şuan.
Güven arka amortisörden bahsediyor isen onda yağ yok. Sadece yay var.
Önden bahsediyor isen Patlasa şakır şakır yağ geliyor illa anlarsın. Bide önde sertlik ayarı varmı? Eğer önden bahsediyorsan.